ANNONS

Här är din nya t-banestation

Station Sofia får uppgång mot Stigbergsparken. Illustration: Sweco/SLL
Så här kan nya station Sofia komma att se ut.
Nu börjar utbyggnaden i t-banan och så här ser de nya stationerna ut, polisen slog till mot Hells Angels och Robyn gjorde hemlig spelning på ett konstmuseum. Här är morgonkollen.
ANNONS

Här är din nya t-banestation

I höst börjar den nya t-banan byggas ut med förlängd Blå linje mot både Nacka och Barkarby, och den helt nya Gula linjen från Odenplan till Arenastaden. Elva nya stationer blir det – och Mitt i kan visa hur de kan komma att se ut.

Robyns hemliga spelning

Åtta år har gått sedan Robyn senast släppte en skiva, men nu har hon gjort comeback. I går kväll gav hon en exklusiv spelning på vad som länge var en hemlig plats, men som visade sig vara konstmuseet Artipelag i Värmdö. Inför en entusiastisk publik inledde hon med singeln ”Honey” från den senaste skivan, skriver Expressen. Efter en 1,5 timme var konserten över.

– Tack för att ni är här i kväll, jag är så glad att se er, sa den i dag 39-åriga Robyn från scenen.

Razzia mot Hells Angels

 Ett tiotal polisbilar och en helikopter var på plats på plats när Hells Angels höll fest i går i sina lokaler söder om Stockholm på lördagskvällen, skriver Aftonbladet. Alla bilar som körde in i området kontrollerades av polisen, enligt Expressen. Polisen är mycket förtegen om insatsen.

Bajen åkte ur

Inför sista omgången av Damallsvenskan hade Hammarby allt i egna händer. Det hade räckt med oavgjort i sista matchen mot bottenkonkurrenten Vittsjö – men istället förlorade man och Vittsjö klättrade förbi och klarade sig kvar i högsta serien.  Även Limhamn Bunkeflo tog sig förbi Bajen i sista omgången efter seger mot Djurgården. Därmed spelar Söderlaget i Elitettan nästa år.

Vintertid

Och så en liten påminnelse:  Du har väl inte missat att vintertid infördes natten till idag? Det innebär att klockan har ställts tillbaka en timme, och att det förhoppningsvis blir lite lättare att stiga upp i tid och hinna till jobbet/skolan imorgon.

ANNONS

Risk för halka

Med temperaturer runt noll är det risk för halka på vägarna, framförallt i lännets södra delar, men även i dess norra utkanter. Kollektivtrafiken verkar gfungera, förutom att SL:s informationstavlor inte verkar helt införstådda med övergången till vintertid.

Enstaka snöbyar

Dagen börjar molnigt, och med en och annan snöby, främst i norra delen av länet. Framåt dagen ska molnigheten minska något, enligt SMHI. 2.4 plusgrader på dagen, men i natt blir det klart eder och minusgrader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.