ANNONS

Dödshot stoppar fotbollsmatch

Två körfält avstängda på Tyresövägen.
Två körfält avstängda på Tyresövägen.
Division 2-matchen mellan Södertälje och Värmdö skjuts upp. Lili Päivärinta tror att svanhoneänkan kommer att klara sig. Efter branden i Bredäng: Både öppna förskolan och fritidsverksamheten ligger nere på obestämd tid.
ANNONS

Fotbollsmatch skjuts upp efter dödshot

Helgens match mellan Södertälje och Värmdö skjuts upp efter att ledare i Södertälje mottagit dödshot. Det var under onsdagen som flera personer i Södertälje blivit hotade som gjorde att Svenska Fotbollsförbundet beslöt om att skjuta upp matchen. Hoten är polisanmälda och en förundersökning har inletts.

– Det är ett dödshot och det måste man ta på fullaste allvar, säger en av ledarna till Dagens Nyheter.

Värmdös match skjuts upp efter dödshot

Kollision på Tyresövägen skapar köer

Vid halvsextiden på fredagsmorgonen krockade två bilar på Tyresövägen vilket skapar stora köer in mot stan. Två körfält är avstängda och trafiken går mycket sakta. Både polis och bärgare är på plats. En person blev lindrigt skadad i olyckan.

Lili: ”Svanen kommer att hitta kärleken igen”

Många har engagerat sig i den ensamma svanhonans öde. Nu får hon extra hjälp av djurvännen Lili Päivärinta från Djurö.
– Vi håller lite koll på henne, säger hon.

Förskolebrand ett slag mot Bredängs unga

Branden vid öppna förskolan Ängen i Bredäng slår hårt mot barn och unga i området. Både öppna förskolan och fritidsverksamheten ligger nere på obestämd tid. Dessutom påverkas 127 Festivalen – den enormt populära, sex veckor långa sommarfestivalen i Skärholmens stadsdel.

ANNONS

Modellvillan är Årets Stockholmsbyggnad

Stockholmarna har sagt sitt. Modellvillan i Enskededalen är Årets Stockholmsbyggnad 2017.Vinnaren tillkännagavs under en prisceremoni i Stadshuset på torsdagen.

– Det är fantastiskt roligt. Inte minst för att det är stockholmarna själva som röstat, säger Ola Göransson, arkitekt på Arkitema Architects som ritat huset.

Pa Dibba ska hålla derbyspöket vid liv

Hammarby fotbolls Pa Dibba avgjorde derbyt mot AIK. Nu drömmer han om en repris mot Djurgården på söndag. Djurgården har inte vunnit mot Hammarby sedan 2007.

Soligt men kallt under fredagen

Sommarmånaden junis andra dag bjuder på sol i hela Stockholmsområdet. Men värmen låter sig hållas ett tag till. Temperaturer upp till 15 grader mitt på dagen.