ANNONS

Dömdes för mord – släpps på fri fot

Molnig dag över Stockholm.
Molnig dag över Stockholm.
Dömts för mord och mordförsök i Skärholmen - släpps. Kackerlackor i Täby Centrum har tagits bort. Grönt ljus för modulhus för flyktingar i Tanto. Det här är morgonkollen.
ANNONS

Nu byggs modulhuset för flyktingar vid Tanto

Innerstans första modulhus är ett steg närmre att bli verklighet. Nu har bygglovet för huset för nyanlända vid Tantolunden vunnit laga kraft. Byggstart planeras till nästa år.

Dömdes för mord – släpps på fri fot

De två unga Segeltorpsbor som dömts för mord och mordförsök i Skärholmen i februari släpptes på fri fot av Svea hovrätt i fredags.

Spiken i kistan för Östlig förbindelse

Sverigeförhandlingen avbryter samtalen om östlig förbindelse. Ett stort nederlag för bilister i Nacka och Värmdö.

ANNONS

Matgäster upptäckte kackerlackor i Täby C

Matgästerna i Täby Centrum stötte på en otäck middagsgäst. Längs golvet såg de hur en kackerlacka kröp runt. Restaurangen i fråga har ringt till ett skadedjursföretag som hittat populationen.

Nya Fleminghallen är öppen för alla

Nya stadsdelen Flemingsbergsdalen får en idrottsanläggning med två hallar. Den stora hallen rymmer 500 åskådare. Fleminghallen invigs den 16 september.

”Golfbollen” inte längre hinder för höghus

Bällsta radartorn, eller ”Golfbollen” som den också kallas har stoppat flera byggprojekt både i Sundbyberg, Solna och Bromma. Nu har regeringen avsatt 50 miljoner för att avlasta på tornet – vilket gör det fritt fram att bygga på höjden.

Molnig dag i huvudstaden

Regnet som höll i sig under gårdagen har blåst bort. Under dagen blir det mest molnigt men på vissa platser kan solen titta fram. Temperaturen lägger sig runt 15 grader. Detta enligt SMHI.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.