ANNONS

Explosion i trapphus på Söder

Morgonkollen, söndag.
Stockholm.
Bombtekniker är på plats på Mariatorget efter en explosion i ett trapphus tidigt på måndagsmorgonen. I Morgonkollen läser du också om att en 18-åring hittades skjuten vid en skola i Nacka på söndagskvällen.
ANNONS

Explosion i trapphus på Söder

Vid klockan 03.27 på måndagsmorgonen fick polisen larm om en explosion i ett trapphus på Mariatorget, skriver Aftonbladet.

Bombtekniker tillkallades och både huset och trottoaren utanför spärrades av. Ingen person har rapporterats vara skadad.

Händelsen utreds som allmänfarlig ödeläggelse.

18-åring skjuten i Nacka

En 18-årig man hittades på söndagskvällen skjuten och knivskuren i närheten av Skuru skola i Nacka, skriver Aftonbladet.

Enligt tidningen träffades mannen av skotten i höften och foten. Polisen uppger att skadorna inte är livshotande. En förundersökning om försök till mord har inletts.

AIK förlorade efter 50 (!) straffar

AIK:s bortamatch mot Modo i SDHL-hockeyn blev dramatisk. Efter 2-2 vid full tid väntade avgörande på straffar. Och det krävdes inte mindre än 50 straffar för att skilja lagen åt.  Till slut blev Modo-spelaren Michela Cava matchhjälte genom att överlista Anna Amholt i AIK-buren.

Lugnt i trafiken

Trafiken flyter nu på måndagsmorgonen på som förväntat. Inga större störningar finns rapporterade från vare sig bilvägar eller kollektivtrafik.

Fortsatt plusgrader

Kyligare luft är att vänta senare under veckan men under måndagen blir det fortsatt några plusgrader. Enligt SMHI blir det uppehållsväder.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.