Grå vargarnas grundare hyllades i Rinkeby

Rinkeby Folkets hus
Här, i Rinkeby Folkets hus, hyllades Grå vargarnas grundare.
✔️ Grå vargarnas grundare hyllades i Folkets hus i Rinkeby ✔️ Bromma Blocks kan växa till nytt Mall och Scandinavia ✔️Beslut om att sälja Karolinska ✔️ Grimstahallen invigs ✔️ Det kyliga vädret håller sig

Grå vargarnas grundare hyllades i Folkets hus

Vid ett möte i april hyllades grundaren för den fascistiska gruppen Grå vargarna och högerextrema partiet MHP i Folkets hus i Rinkeby. Mitt i har tagit del av flera filmer från mötet – som bokades som en ”familjefest”.

– Sådana organisationer vill vi inte ha i våra lokaler, säger borgarrådet Roger Mogert (S).

Nu ska Folkets hus se över sina bokningsrutiner.

Bromma Blocks kan bli nytt Mall of Scandinavia

I framtiden kan Bromma Blocks bli nästan lika stort som Mall of Scandinavia. Vencom, som ansvarar för driften och utvecklingen av gallerian, vill bygga ut galleriadelen från dagens 24 000 kvadratmeter till totalt 40 000 kvadratmeter. Även Ica har planer på en galleriadel.

Beslut om att börja sälja gamla Karolinska

I dag samlas landstingsfullmäktige i Stockholms län. Lokaltidningen Mitt i har listat tre viktiga beslut som berör dig.  Bland annat att landstinget vill påbörja försäljningen av gamla Karolinska i Solna.

Grimstahallen invigd – men klubbar får vänta

Eleverna på Grimstaskolan jublar över Grimstahallen som invigdes på måndagen. Men idrottsföreningarna får tillträde till idrottshallen först i höst.

BVC spred fel information om vaccinationer

Under ett möte på Allvis barnavårdcentral på Södermalm fick föräldrar felaktigt informationen att det skulle vara riskfyllt att vaccinera barnen. Nu ska vårdavalalet med Allvis, som har en antroposofisk inriktning, ses över, skriver Dagens Nyheter.

Regn och blötsnö på väg

Det kyliga majvädret håller  sig. Under morgontimmarna blir det klart väder, men sedan hopar sig molnen och under eftermiddagen väntas både regn och blötsnö. Temperaturen ligger mellan 3 och 6 grader.