ANNONS

Flera fall av misshandel vid match på Tele2

Det blev en hel del stök på Tele2 när Djurgården vann Sverige Cupen.
Det blev en hel del stök på Tele2 när Djurgården vann Sverige Cupen.
Stökigt när Djurgården vann över Malmö på Tele 2 Arena, anrikt sedeltryckeri lägger ner i Tumba och socialsekreterare larmar om för hög arbetsbörda. Det här är nattens och morgonens Stockholmsnyheter.
ANNONS

Stökigt på Tele-2 vid fotbollsmatch

Djurgården vann Svenska cupen igår mot Malmö FF på Tele-2 Arena. Men när det var tre minuter kvar av ordinarie matchtid började bortasupportrar kasta in bengaler, rapporterar P4 Stockholm. Domaren blev tvungen att stoppa spelet i tio minuter då domarteamet kände sig oroliga. Polisen rapporterade också in fler fall av misshandel inne och utanför arenan.

Länets socialsekreterare larmar om hög arbetsbörda

Sju av tio socialsekreterare i Stockholms län har på allvar övervägt att säga upp sig, rapporterar DN Stockholm. Orsaken är framförallt de ökade antalet ärenden som ökar arbetsbördan samt försämrar kvalitén på socialsekreterarnas arbete. Flera rapporterar att de inte har tid att bygga relationer med människor, utan enbart hinner betala ut pengar.

Anrikt sedeltryckeri i Tumba flyttar – till Malta

Tumba pappersbruk har funnits sedan 1755 och är världens äldsta i sitt slag. 2002 köptes tryckeriet av det amerikanska företaget Crane från Riksbanken. Men nu flyttar företaget sedeltryckningen till Malta, rapporterar Aftonbladet. 170 tjänster berörs av flytten.

– Det är sedelhistoria som går i graven, säger Tomas Lundberg, presschef på Riksbanken till tidningen.

Lidingösonen Benjamin gick vidare

I går kväll var det dags för den andra semifinalen i Eurovision song contest i Lissabon, där Sverige i år representerades av Lidingös stolthet Benjamin Ingrosso. Han gick vidare med bravur, och nu väntar den stora Mello-finalen på lördag.

Klämdag skapar lugn i trafiken

Det är inte särskilt många stockholmare som är ute och kör på vägarna idag. Trafiken rullar på bra och inga olyckor eller köer. Men ett planarbete på pendeltåget till Bålsta gör att buss och tunnelbana ersätter pendeltågstrafiken mellan Sundbyberg och Jakobsberg till och med måndag 14 maj kl. 04:30.

Fortsatt strålande väder

Vädret håller i sig även denna dag, men med några enstaka molntussar framåt eftermiddagen. Temperaturen kommer dallra mellan 20-25 grader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.