ANNONS

Flera rån på väg att redas upp i Stockholm

Personrån, rånvåg, ungdomsrån, rån, tagen i Nacka
Efter rånen i Nacka valde flera föräldrar att börja nattvandra.
Flera rån i Stockholm i december är nu på väg att klaras upp, stort upprop för en förlängd buss efter blottare härjat och Mitt i reder ut den senaste tidens underliga väder. Det är morgonens och dagens nyheter.
ANNONS

18-åring häktas – misstänkt för flera rån

Under gårdagen häktades en 18-åring misstänkt för flera rån i Nacka och ett rån i Stockholm i december. Rånen begicks under samma dag. I handlingarna som Mitt i kommit över framgår det också att även tre andra unga män utreds för flera rån i december i Nacka.

Ödetomt skulle få fint hotell – ingen budade

Botkyrka kommun såg framför sig ett hotell och landmärke intill E4/E20 i Hallunda. Men när anbudstiden gick ut natten till onsdagen var korgen för anbud att bygga och driva hotell fortfarande tom.
– Det ser mer utmanande ut än vad jag hade hoppats på, säger Antonio Ameijenda, mark- och exploateringschef på Botkyrka kommun.

Krav på buss sedan man blottat sig

På kort tid har 600 personer skrivit på ett upprop för en buss ner till Mälarhöjdens ridskola, som ligger ödsligt i Sätraskogen. En man har blottat sig i området, för två kvinnor.

ANNONS

Linda vill tacka för all hjälp

Linda Wahlberg drabbades av ett allvarligt epilepsianfall i tisdags. Hon minns ingenting av händelsen själv men slog i huvudet och blödde kraftigt. Nu vill hon tacka alla de som hjälpte henne.

Halkigt i söderort och på Värmdö

Trots att det råder plusgrader i hela Stockholm, meddelar P4:s trafikredaktion att det råder minusgrader på vägbanan i nästan hela söderort och ut mot Värmdö vilket kan innebära en ökad risk för halka.

Väder-Nils förklarar det svajiga vädret

Ena dagen visar termometern sju minusgrader, några dagar senare känns det nästan som vår i luften. Vad är det som försiggår? Mitt i intervjuade SVT:s meteorolog Nils Holmqvist förklarar.

Och vädret idag då?

Jo, idag väntas en grå himmel och två till fyra plusgrader. Det är inte omöjligt att det kommer ett regnstänk under dagen, meddelar SMHI.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.