ANNONS

Förseningar och stopp fortsätter i SL-trafiken

Fortsatt struligt i Stockholms kollektivtrafik under tisdagen.
Fortsatt struligt i Stockholms kollektivtrafik under tisdagen.
Förseningar och strul fortsätter för SL, knivskärningen på Arlanda-pendeln en "isolerad händelse" och mot kvällen blir det riktigt kallt i Stockholm. Det här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS

Förseningar och stopp i SL-trafiken

Det är fortfarande stora problem på Roslagsbanans tre linjer. På Österskärslinjen ersätter man Österskär – Rydbo med buss. På Kårstalinjen är trafiken åter igång.

Och på Näsbyparkslinjen är all tågtrafik inställd. Det är fyra bussar som kör skytteltrafik mellan Danderyds sjukhus och Näsby Park. Alla Kårstatåg gör extraupppehåll i Stocksund.

Tunnelbanans gröna linje lider av allmänna förseningar på grund av ett planerat växelarbete som dragit ut på tiden.

Linje 17 går mellan Skarpnäck och Hötorget, linje 18 går mellan Farsta strand och Odenplan och linje 19 går som vanligt.

Bussarna lider av framkomlighetsproblem och kan bli försenade.

Pendeltågen ska enligt SL rulla på bättre än igår, men personalbrist leder till trängsel och inställda avgånger. Saltsjöbanan lider fortfarande av vagnsbrist och man får räkna med viss trängsel. Håll koll på trafiken via sl.se eller appen Myheadsupp.

Arlanda-bråk en ”isolerad händelse”

Igår eftermiddag fick polisen åka ut på ett knivbråk på pendeln till Arlanda. Två män skadades och polisen grep en person misstänkt för mordförsök. De två skadade männen vårdas på sjukhus med oklara skador, berättar polisen under tisdagsmorgonen.

Polisen berättar också att de utreder mordförsöket som en isolerade händelse. Utomstående personer ska inte behöva vara rädda.

Halt och slirigt på vägarna

Snön fortsätter orsaka problem på vägarna i Stockholm. Flera varningar har utfärdats om att det är mycket halt och moddigt i körbanorna.

Snön fortsätter falla

Under dagen kan det tidvis komma snö och temperaturen kommer ligga på 0 till 5 minusgrader. In att blir det klarare och det blir riktigt kallt igen – 10 till 15 minusgrader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.