ANNONS

Försvunnen 14-åring i Haninge är återfunnen

Lugn natt i Stockholms län.
Lugn natt i Stockholms län.
Polisen ska hjälpa till vid biljettkontroller i Järva. Den flicka som var försvunnen i Haninge är nu hittad och nya förslag som tiggeriförbud upprör.
– Jag tycker inte att vi ska ha ett samhälle där vi förbjuder människor som är utsatta att be andra om hjälp, säger Stockholms socialborgarråd Åsa Lindhagen (MP) om förslaget.
ANNONS

Polishjälp vid kontroll av bussbiljetter

Polisen kommer att hjälpa till med biljettkontroller på busslinjer 179 och 540, där busspersonal utsatts för hot och där det finns stora problem med plankning, enligt polisen.

Försvunnen14-årig flicka i Haninge är lyckligt återfunnen

14-åriga Selma från Haninge var försvunnen sedan i söndags men har nu hittats. Missing people var inkopplade och sökningen slutade lyckligt då hon kunde hittas under måndagseftermiddagen.

Forskaren träffade första patienten – efter Mitt i:s reportage

Patrik Svensson föddes i vecka 27 och var en hårsmån från döden under sina första dygn i livet.
Men tack vare ett nytt läkemedel, som aldrig tidigare givits till en människa, återhämtade han sig mirakulöst.
33 år senare återförenades forskaren Tore Curstedt med den allra första patienten – efter att Patriks mamma läst om dramat i Mitt i:s reportage.

ANNONS

Förbud mot tiggeri åter på tapeten

Stockholms socialborgarråd Åsa Lindhagen (MP) om uttalandet: ”Jag tycker inte att vi ska ha ett samhälle där vi förbjuder människor som är utsatta att be andra om hjälp”.

Det blåser storm runt AIK

Fotbollsklubben tvingar bort VD’n Michael Ahlerup redan efter fyra spelade matcher. Enligt AIK ska tjänsten slopas och en klubbdirektör ska ersätta. Tidigare konflikt i ledningen ska ligga bakom beslutet.

 

Slogs med järnrör på Sergels torg

Polisen fick samtal om att flertalet personer slogs på Sergels torg. Uppgifter om att åtminstone någon av dem ska ha haft ett järnrör. Händelsen inträffade vid 9-tiden på måndagskvällen.

När polis kom till platsen kontrollerades ett antal personer och två av dem avlägsnades från platsen.

Inga personer ska ska ha blivit allvarligt skadade.

 

Lägenhetsbrand i Tyresö

När brandkåren kom till servicehemmet i Bollmora under måndagskvällen konstaterade de att det rörde sig om en fullt utvecklad brand i en av lägenheterna. En person har brännskadats svårt i samband med branden och förd med ambulans till sjukhus.

Ingen ytterligare evakuering behövdes göras då brandmännen fick stopp på branden och spridningsrisken bedömdes som liten.

En teknisk undersökning om vad som startade branden är påbörjad.

 

Och så detta aprilväder

Vintern vägrar att släppa taget. Under dagen blir det molnigt och en del regn. Även risk för snöblandat regn. Temperaturer runt 5 grader.