ANNONS

Sköt från bil mot krog – 17-åring skadad

En 17-åring skottskadades i Jakobsberg.
En 17-åring skottskadades i Jakobsberg.
En 17-åring skottskadades i Jakobsberg efter att någon sköt från en bil mot en restaurang, markbrand på Järvafältet och morsdagsderby med rekordpublik i sikte. Här är några av nattens och morgonens nyheter i Stockholm.
ANNONS

Skottlossning i Jakobsberg

En 17-åring skottskadades efter att någon skjutit från en bil i närheten av en restaurang i Jakobsberg klockan 21.50 under lördagskvällen. Den skadade mannen som var utanför restaurangen träffades i armen och fördes till sjukhus. Polisen har inlett en förundersökning om försök till mord.

Markbrand på Järvafältet

Det brann på Järvafältet igår utanför Tensta/Hjulsta  vid 17.30-tiden. Det var polisen som såg rökutveckling på fältet när de körde på E18. Ett 500 kvadratmeter stort område fattade eld innan  räddningstjänsten kunde släcka elden. Polisen utreder branden som allmänfarlig vårdslöshet. Det råder eldningsförbud i hela länet då det är extremt stor brandrisk på grund av värmen.

Morsdagsmatchen

Idag är det morsdag, och det spelas ett historiskt derby på Tele2 Arena när Hammarby möter Djurgården, med avsparkstid 13.00. Målsättningen med matchen är att slå publikrekordet i Damallsvenskan. 

Fortsatt varmt och soligt

I dag blir det fortsatt soligt väder med 20-25 grader. I natt blir det klart och 5-10 grader. Tilltagande nordlig vind, tidvis frisk vid kusten enligt SMHI. Ut och njut av sommarvärmen denna söndag! 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.