ANNONS

Iskall natt kan leda till kaos för SL-bussarna

Halkan kan försena och stoppa bussar idag.
Halkan kan försena och stoppa bussar idag.
Halkan kan drabba busstrafiken hårt idag, en person svårt skuren i händerna och 5 minusgrader att vänta. Det här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS

Halkan kan slå mot busstrafiken

Som Mitt i berättade igår kväll är den plötsliga kylan en mardröm för SL-trafiken. Efter att slasket nu frusit blir det halt på vägarna vilket ställer till det för framförallt bussarna.

– Vi har i nuläget inte fått in några rapporter om inställda linjer eller liknande. Vi hoppas det fortsätter så, säger Johan Nordenblank på SL tidigt på onsdagsmorgonen.

I övrigt är Roslagsbanans Näsbyparkslinje avstängd från klockan 06.18 fram till klockan 08.46 med bussar som ersätter. Många tåg på hela banan kör bara med tre vagnar vilket kan orsaka trängsel.

Man svårt skuren i händerna

Under kvällen till onsdagen, klockan 20.59, råkade två personer i luven på varandra på ett boende i Stockholm. I samband med detta blir en svårt knivskuren i händerna och fick föras till sjukhus. En anmälan om grov misshandel upprättades.

Risk för halka på vägarna

Halkan slår givetvis även mot personbilarna och enligt trafiken.nu är det flera varningar runtom i länet. Det har inte skett några trafikolyckor ännu och trafiken flyter på bra.

5 minusgrader

Dagen börjar soligt men byts sedan mot grå himmel. Det blir 5 minusgrader under dagen och mot kvällen kan det komma snö. Det blir också något mildare temperaturer från noll till tre minusgrader.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.