ANNONS

”Håller byggnaden under bevakning”

Bild från släckningsarbetet på Portugals ambassad.
Bild från släckningsarbetet på Portugals ambassad.
Under natten har polisen bevakat Portugals ambassad efter gårdagens brand, vännerna genomför hyllningsturné för Lill-Babs i sommar, men i dag väntar kyligt aprilväder. Det är morgonens nyheter.
ANNONS

Efter gårdagens brand på Portugals ambassad greps en man i city, skäligen misstänkt för mordbrand. Under natten har polisen bevakat byggnaden.

– Vi har haft ett erforderligt antal poliser på plats, för att hålla byggnaden under bevakning så att ingen kan ta sig in, säger Pontus Sandulf, vakhavande befäl vid polisen.

Hyllningsturné för Lill-Babs

I sommar skulle Lill-Babs med vännerna Siw Malmkvist och Ann-Louise Hansson genomföra turnén ”Tillsammans 183 år”. Men nu blir det i stället en hyllning till den bortgångna stjärnan. Det rapporterar Aftonbladet.

Rånad av flera gärningsmän

Klockan 21.47 i går kväll larmades polisen om ett rån i Rissne centrum i Sundbyberg.

En man ska ha blivit slagen omkull och rånad på mobiltelefon av flera gärningsmän, som sedan sprang i riktning mot Hallonbergen. Brottsoffret chockades av händelsen.

Andra semin för DIF Hockey

Klockan 19.30 har Djurgården Hockey möjlighet att ta revansch på bortaplan mot Skellefteå AIK, efter att Stockholmslaget förlorat den första semifinalen i SHL.

Aprilväder

I dag lyser påskhelgens solsken med sin frånvaro. Regn och knappa plusgrader är SMHI:s prognos för dagen.

Flyt i kollektivtrafiken

Inga omfattande störningar på något av stans alla kollektiva färdmedel, enligt SL:s uppgifter på morgonen.

ANNONS