Man avled i förråd – misstänkt mord

En man hittades skadad i ett förråd i Upplands Väsby under natten mot tisdagen. Kort efter att polis och räddningstjänst anlände till platsen avled mannen.
Händelsen rubriceras som mord.

Misstänkt mord i Upplands Väsby

Polisen fick larmet vid 01-tiden under natten mot tisdagen efter att en skadad man hittats i en förrådsbyggnad i Upplands Väsby.

– När vi kom fram inleddes hjärt- och ljungräddning men personen kunde inte räddas och avled på platsen, säger Carina Skagerlind, presstalesperson vid polisen.

Händelsen rubriceras som mord. Vid 6-tiden på tisdagsmorgonen hade ingen gripits.

Ingen gripen för misstänkt mord

Bostadspriserna sjunker

Bostadspriserna i innerstan backar. Det visar uppgifter från Svensk Mäklarstatistik. För första gången på drygt ett år går månadssnittet per kvadratmeter i innerstan under 90 000 kronor.

– I centrala Stockholm registrerar vi en nedgång på två procent, säger Per-Arne Sandegren, analyschef på Svensk Mäklarstatistik.

En timme varje dag

Stockholms stad inför 60 minuter rörelse varje skoldag för att få friskare elever och bättre skolresultat.

– Med den här satsningen på fysisk aktivitet och rörelseglädje skapar vi bättre kunskapsresultat, ökad likvärdighet och friskare elever, säger skolborgarrådet Olle Burell (S) i ett uttalande.

Vikingagård i brand

Vikingagården Gunnes gård i Smedby i Upplands Väsby utsattes för en brand på måndagskvällen. Polis och räddningstjänst larmades till platsen vid 20-tiden efter att en byggnad på gården fattat eld, men kunde inte rädda gården.