ANNONS

Tusentals väntas följa AIK:s guldjakt i dag

I dag kan AIK ta guld
I dag kan AIK ta guld
AIK jagar SM-guld i Kalmar. Han kan ha köpt Söders dyraste kebab. Vädret blir fortsatt mulet. Här är morgonens nyheter.
ANNONS

Högsäsong för kennelhosta

För närvarande är det högsäsong för kennelhosta för hundar, skriver Sveriges radio. Kennelhosta är ett virus som kan ge kikhostliknande symtom och som är väldigt smittsamt. På flera platser i landet är det värre än tidigare, främst i Stockholmsområdet.

I dag avgörs om AIK tar guld

I dag avgörs om AIK får SM-guld i fotboll, om Hammarby tar en topp tre placering, och om Brommapojkarna når kvalplats.

Femtusen AIK-supportrar väntas åka till Kalmar och följa guldstriden i allsvenskan. För de som är kvar i Stockholm och som vill följa matchen via tv med andra kan göra det i olika lokaler i Stockholm, bland annat i Solna.

IK Frej kvar i superettan

IK Frej från Täby spelar i fotbollens Superettan även nästa år. Detta efter att ha slagit Värnamo med 1–0 på hemmaplan. Värnamo behövde tre poäng för att stanna kvar, medan Frej kunde förlita sig på hur det gick i övriga matcher. Mattias Bouvin blev målskytt för Frej.

Polisen varnar: Göm din bilnyckel hemma

Med hjälp av en störningsapparat kan biltjuven stå på garageuppfart och fånga upp signalen från din bilnyckel och sedan köra i väg med bilen, skriver SVT Nyheter. Polisen uppmanar bilägare att skärma av signalen som bilnyckeln ger ifrån sig nr de är hemma, som att lägga nyckeln i en metallask.

Palmespanaren Thure Nässén död

Den kände Palmeutredaren Thure Nässén är död, skriver Expressen. Thure Nässén har hyllats för polisarbetet som ledde fram till gripandet av Christer Pettersson den 14 december 1988, tre år efter mordet på Olof Palme, skriver tidningen.

Köpte kebab för 1,2 miljoner kronor

Hansjörg Ehammar köpte en kebab till en vän och en friterad aubergine till sig själv på Södermalm för totalt 190 kronor. Men banken drog beloppet över 6 000 gånger och nu har han nästan 1,2 miljoner kronor minus på kontot, skriver Aftonbladet. Skandiabanken beklagar och säger till tidningen att ett tekniskt fel ligger bakom och att pengarna skickats tillbaka till kunden.

Fortsatt mulet och disigt

Söndagen blir mulen och disig, lokalt även duggregn, skriver SMHI. Dimma kan förekomma. 6–9 grader. I kväll och i natt tidvis regn. Sydostlig vind med friska vindbyar.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.