ANNONS

Bar på kilovis med cannabis – två gripna

Två män greps natten till i går med kilovis med cannabis.
Två män greps natten till i går med kilovis med cannabis.
Två personer gripna vid centralen med flera kilo cannabis, kraftig smäll i Nacka och Stockholm framröstad till bästa kommunen att bo i.
ANNONS

Bar på kilovis med cannabis – två gripna

Natten till i onsdags påträffade polisen två män vid T-Centralen som fångade deras intresse. Männen ska ha varit i 20-års åldern och uppträtt nervöst.

Civilpoliser följde efter männen som greps efter att de hämtat ut en väska ur förvaringsboxarna vid Centralen.

I väskan fann polisen kilovis med cannabis. Männen är misstänkta för grovt narkotikabrott. Detta uppger SVT.

Kraftig smäll i Nacka var kontrollerad sprängning 

Strax efter 20-tiden i går kväll ryckte polis och räddningstjänst ut till ett område kring Kvarnholmen och Henriksdalsringen i Nacka.

Smällen visade sig dock vara en kontrollerad sprängning i en tunnel vid Lugnets trafikplats, uppger Dagens Nyheter.

Åtta förda till sjukhus efter bilolycka 

Strax efter 17-tiden i går kväll skedde en masskrock på Värmdö. En bil ska ha hamnat i motsatt körfält, vilket har lett till en frontalkrock. Flera bilar kolliderade och åtta personer skadades i olyckan och fick uppsöka sjukhus.

ANNONS

En person fick föras till sjukhus med ambulanshelikopter, och en av de inblandade ska ha varit ett litet barn på 6 månader. Polisen kan i nuläget inte ge några fler uppgifter rörande tillståndet på de skadade.

Stockholm bäst kommun att bo i 

För femte året i rad har Stockholms rankats som den bästa kommunen att bo i – i hela landet. Det är även den kommun där det är bäst att arbeta.

När det kommer till kommunen som är bäst att ha familj i kniper Nacka första platsen.

Förseningar på gröna linjen och i pendeltågstrafiken

Signalfel vid Skärmarbrink ger förseningar på upp till 15 minuter för Skarpnäckstågen.

Även på pendeltågen förkommer det förseningar för tåg norrut mellan Årstaberg och Stockholm Södra mot Bålsta/Märsta och Uppsala, på grund av signalfel.

Svalare temperatuer

I dag blir det aningen mildare väder än tidigare under veckan. Det utlovas mestadels sol men med maxtemperaturer på runt 20 grader. Under natten blir det fortsatt klart med temperaturer på runt 10 grader.

Redan i morgon blir det dock varmare igen med temperaturer på upp till 25 grader, och i helgen utlovas närmare 30 grader och strålande sol.

ANNONS