Knivskars på tåg efter biljettbråk

Morgonkoll.
Morgonkoll.
✓ Knivskars på tåg efter biljettbråk ✓ Lidingökille med talang i släkten charmade juryn ✓ Krogguide för de planlösa ✓ Bajen spelar hemmamatch

Knivskars efter biljettbråk

En man knivskars i magen på ett tåg mellan Stockholm och Hallsberg på lördagskvällen och vårdas på sjukhus med allvarliga skador, rapporterar flera medier.

Enligt ett vittne som Expressen pratat med ska upprinnelsen till händelsen ha varit ett bråk om biljetten. Mannen som knivskars hade ifrågasatt den misstänkte gärningsmannens beteende när han började skrika åt en konduktör.

Tåget stoppades i Bålsta där polisen kunde gripa en person, uppger SVT.

Lidingötalang charmade juryn

Lidingöbon Noak Hellsing charmade både jury och publik med sin sång i Talang i går kväll.

– Mina damer och herrar, lägg namnet på minnet, sa en lyrisk Alexander Bard.

Talangen verkar gå i arv i familjen Hellsing. Noak Hellsing är barnbarn till barnboksförfattaren Lennart Hellsing och skådespelaren Yvonne Lombard.

Planlöst restaurangbesök

Vill du gå ut och äta utan att planera veckor i förväg? Här är våra favoritkrogar där du inte behöver boka bord.

Bajen hemmaspelar mot Giffarna

Om du ser många söndagsfirare klädda i grönt och vitt i stadens södra delar i dag så är det inget konstigt med det. De är antagligen på väg till Tele2 arena för att se Hammarby IF  ta emot GIF Sundsvall. Matchen börjar 15.00.

Här har du en lång intervju med Jiloan Hamad att ladda upp med.

En hyfsat fin dag

Vädret i dag kommer bestå av växlande molnighet med viss risk för lokala skurar. Med temperaturer kring 10 grader celsius.