ANNONS

SL-förare krockade – misstänks för rattfylla

En misstänkt rattfull SL-förare krockade med mötande trafik, en skottskadad man hittad i Gamla Enskede och nya vargobservationen i norra länet. Här är nattens och morgonens Stockholmsnyheter.
ANNONS

Misstänkt rattfull SL-bussförare krockade med bilist

I går kväll krockade en buss med ett mötande fordon i Råcksta i västra Stockholm. Vid poliskontrollen fattade polisen misstankar om att föraren var påverkad.

– Vi tog med föraren för vidare provtagning eftersom vi misstänker att föraren kan vara drogpåverkad, säger Eva Nilsson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen.

TT uppger arr det fanns passagerade ombord och DN rapporterar att SL bekräftar att det rörde sig om en SL-buss.

Man med misstänkta skottskador hittad i Gamla Enskede

En skadad man hittades i går kväll i Gamla Enskede. Polisen och ambulanspersonalen konstaterade att han troligen hade en skottskada i benet.

En man har hittats skadad utomhus i Gamla Enskede.

Vid 19.35 på måndagen konstaterade polis tillsammans med ambulanspersonalen att mannen har en trolig skottskada i benet.

Mannen var vid medvetande när han fördes till sjukhus.

ANNONS

LÄS MER: Ung man med trolig skottskada hittad utomhus

M kräver kameraövervakning vid idrottsplatser efter stenkastning

Förra veckan berättade Mitt i att Spångas damlag attackerades av stenkastning i samband med en fotbollsträning Nu kräver Moderaterna en översyn av säkerheten vid stadens idrottsplatser för att inventera om kameraövervakning krävs.

– Ungdomar måste få kunna träna i fred. Det vi kan läsa om nu gällande Spånga IP är skamligt, säger Bo Sundin (M), vice ordförande i idrottsnämnden och ledamot i kommunfullmäktige i ett pressmeddelande från Moderaterna.

Ulla stod öga mot öga med vargen

En vecka efter att en hundägare såg sin hund bli tagen av vargen i Älgeby norr om Vallentuna har en ytterligare invånare, Ulla Lundgren, sett vad som tros vara vargen. Och den här gången var det nära att grannkatten strök med.

– Vargen kom upp ur diket och höll kattungen i munnen. Det var väldigt obehagligt att se, berättar hon för Mitt i Vallentunasteget.

Solen tittar fram i eftermiddag

En mulen augustiförmiddag väntar, men vid 14-tiden tittar solen fram enligt SMHI:s prognos. Den högsta temperaturen väntas bli 20 grader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.