ANNONS

Många larmar polisen om engångsgrillar

Engångsgrillar är fortfarande förbjudna på grund av brandrisken
Engångsgrillar är fortfarande förbjudna på grund av brandrisken
Ett barn fastnade i en hiss i går och fördes med ambulans till sjukhuset. Man knivskars i Gångsätra på Lidingö i natt. Liberalerna fortsätter politikerveckans andra dag i Järva. Vädret blir varmt med växlande molnighet.
Här är morgonens nyheter.
ANNONS

Barn fastnade i hiss – kvar på sjukhus

Ett barn fastnade igår förmiddags i en hiss i Hornstull och skadades allvarligt. Det är ännu oklart hur barnet skadade sig, men enligt DN finns uppgifter om en klämning. Barnet vårdas fortfarande på Astrid Lindgrens barnsjukhus. Polisen har inlett en förundersökning gällande vållande till kroppsskada.

Man knivskars i Gångsätra på Lidingö

Vid två-tiden i natt larmades polisen om bråk i Gångsätra på Lidingö. Folk skrek på varandra och en man hade blivit knivskuren i armen. Brottet rubriceras grov misshandel. En man har gripits. Polisen uppger att mannen inte åkte till sjukhus.

Folk larmar polisen om engångsgrillar

Eldningsförbudet fortsätter. Engångsgrillar är förbjudna. Nu har stockholmare börjat larma polisen om folk som använder engångsgrillar, skriver SR.

Liberalerna tar över stafettpinnen efter FI

I går började Järvaveckan med FI som pratade om jämlikhet och jämställdhet. Idag står Liberalerna i centrum. Dagens tema är hälsa och omsorg. Jan Björklund kommer hålla ett partiledartal klockan 19 ikväll på stora scenen.

I dag blir det växlande molnighet och 21 grader. Inga störningar på vägar eller i kollektivtrafiken än så länge.

 

ANNONS