ANNONS

Lidingöloppet i ”perfekt löparväder”

Idag går Lidingöloppets huvudlopp.
Idag går Lidingöloppets huvudlopp.
Ingen gripen för mordförsök i Solna, Lidingöloppet kan ger trafikproblem och 1700 tyckte till om Applebutiken i Kungsan. Här är morgonkollen.
ANNONS

Ingen gripen för mordförsök i Solna

Polisen har på morgonen ingen misstänkt för knivskärningen av en 28-årig man i Solna igår kväll. Larmet kom in klockan 20.49 om en knivskärning som ska ha inträffat utomhus på Storgatan. Mannens skador uppgavs vara allvarliga, men inte livshotande. Han har hörts av polis, men vårdas fortfarande på Karolinska universitetssjukhuset i Solna. Händelsen rubriceras som mordförsök.

Löparfest på Lidingö

I helgen går årets största löparfest Lidingöloppet, med totalt omkring 36 000 löpare, av stapeln i vad generalsekreteraren Tomas Hoszek beskriver som ”perfekt löparväder” .Huvudloppet går idag, lördag. Det innebär att ön fylls av inte bara löpare, utan även av bilar. Det betyder stora trafikomläggningar på Lidingö. Här är Mitti:s guide över hur du kan undvika dem.

1700 tyckte till om Applebutiken

I går var sista dagen att komma in med åsikter om den omdiskuterade nya Applebutiken i Kungsträdgården. Omkring 1 700 personer synpunkter hade på eftermiddagen kommit in, skriver SVT. I stort sett alla uppges vara negativa till butiken. Nu ska stadsbyggnadskontoret ta del av alla synpunkter och sammanställa dem i en redogörelse som ska presenteras för politikerna i stadsbyggnadsnämnden.

Klar förmiddag

Dagen börjar med klart väder med vissa slöjmoln. På eftermiddagen kan det mulna till och komma en del regn. Temperaturen väntas ligga kring 9-12 grader.

Lugnt trafikläge

Inga större problem i morgontrafiken.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.