ANNONS

Nya lokaler möjliggör 4000 förlossningar

Nyheter torsdagen den 29 juni.
Nyheter torsdagen den 29 juni.
✔Näskirurg i Nacka anmäld 28 gånger ✔Nya förlossningslokaler på S:t Göran ✔Guns N’ Roses spelar på Friends
ANNONS

Guns N’ Roses spelar på Friends i kväll

Guns N’ Roses har återförenats för en turné med originalmedlemmarna Axl Rose, Slash och Duff McKagan – för första gången sedan 1993. Nu är de på plats i Stockholm för en spelning på Friends Arena. I kväll spelar även rapparen Stor på Trädgården på Operan bjuds det in till bubblande sommarkonsert.

Nya lokaler möjliggör 4 000 förlossningar per år

S:t Görans sjukhus har nu kommit överens med Skanska om två nya byggnader vid S:t Görans sjukhus. Lokalerna möjliggör 4 000 förlossningar per år och flera andra vårdavdelningar.

– Vi storsatsar för att bygga ut vården eftersom Stockholm växer. Det finns ett stort behov av att göra plats för fler födande så jag är jätteglad att vi nu kan sätta igång bygget, säger barn- och äldrelandstingsrådet Ella Bohlin (KD), i ett pressmeddelande.

I dag stängs delar av pendeltågstrafiken av

Från och med i dag, torsdag, och fram till den 10 juli påverkas trafiken mellan Centralen och Huddinge/Farsta strand då Citybanan ska ”kopplas på” vid Södra station. Avstängningarna är ser lite olika ut under dessa dagar. Här kan du läsa mer och om fler avstängningar i kollektivtrafiken under sommaren.

Värmdö kan förlora ambulanshelikoptern

Alliansstyrda landstinget har inte gått vidare med sin ansökan till Länsstyrelsen och menar att placeringen av ambulanshelikoptern i Mölnvik är olämplig på grund av säkerhetsskäl. Det larmar Socialdemokraterna om.

– Det finns inget annat på min karta än att den ska räddas kvar, säger Mikael Lindström (S), oppositionsråd i Värmdö kommun, i ett pressmeddelande.

ANNONS

Näskirurg i Nacka anmäld – patienter har svårt att andas

Flera personer har skadats svårt efter att de gjort näsoperationer på Nackakliniken. Det avslöjar SVT Nyheter. Minst 28 anmälningar har gjorts och de rör minst 40 personer.

Även en läkare på Karolinska sjukhuset har nu anmält kirurgen till inspektionen för vård- och omsorg. Efter Mitt i:s första artikel i går har flera patienter har hört av sig till tidningen och berättat om operationer som gått fel.

Ömsom molnigt Stockholm

Molnen skymmer solen över Stockholm under stora delar av dagen enligt SMHI:s prognos. Under eftermiddagen väntas dygnets högsta temperaturer på 18 grader – och under kvällen är det störst chans för att solstrålarna letar sig fram bland molnen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.