ANNONS

Misstänkt brandattack mot förskola

En dimmig lördag i Stockholmsregionen.
En dimmig lördag i Stockholmsregionen.
Polisen utreder misstänkt anlagd brand i Västertorp. Rån mot bingohall i Sundbyberg. Lidingöloppet drar igång, samtidigt som militärövningen Aurora pågår i länet, med risk för kökaos.
Här är några av morgonens Stockholmsnyheter.
ANNONS

Brandattack mot dagis

Polis och brandkår larmades till Västertorp strax före kl. 21 på fredagskvällen. Okända personer ska ha tänt eld på ett dagis på Personnevägen.

– Fasaden, fönstret och altanen har brunnit. Det finns misstanke om att nån anlagt de, säger Mats Brännlund, vakthavande befäl vid polisens regionledningscentral.

Bingohall rånades – ingen gripen

En bingohall i Sundbyberg rånades strax före stängning i fredags kväll. Två maskerade personer beväpnade med pistol ska ha sprungit in i lokalerna medan det fortfarande fanns gäster kvar. Bingohallens kassaskåp hade tidlås så där gick rånarna bet, däremot kom man över en summa kontanter. Ingen var gripen för rånet på lördagsmorgonen, enligt polisen.

Dags för Lidingöloppet

Lidingöloppet har arrangerats varje år sedan 1965. Nu i helgen är det dags för världens största terränglopp igen. Huvudloppet över 30 kilometer avgörs som vanligt idag lördag, men de som inte vill eller orkar springa så långt har flera alternativ.

Här militärövas det i helgen

Militärövningen Aurora pågår för fullt i Stockholmsregionen. Då kan det smälla lite varstans i buskarna. Här är kartorna för den som vill titta – eller hålla sig undan.

ANNONS

Historisk cykelparad på stan

Idag samlas cyklister i gamla tweedkläder och gamla cyklar för att köra en historisk cykelparad genom stan.

Ha en lökig lördag!

Från och med nu och september-oktober ut är det dags att få ner blomsterlökarna i jorden för den som vill ha en prunkande trädgård i vår! Det finns dock fulknep att ta till för den som inte hinner innan tjälen.

Grått, men med solchans i öster

Lördagen i länet bjuder på gråmulet väder och temperaturer kring 15-19 grader. Möjlig solchans längst i öster lite längre fram på dagen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.