Misstänkt knivmord i Huddinge

Sommarmorgon i Stockholm.
Sommarmorgon i Stockholm.
En man knivskars i Huddinge i går kväll. Hans liv stod inte att rädda.
En av Stockholms nya stora kollektivtrafiksatsningar blir nya bron som byggs till Lidingö.
Den sämsta äppelhösten på länge ställer till det för musterierna.
Och så väntas regn idag.

Mord i Huddinge – kvinna anhållen

En man knivskrs till döds Huddinge i går kväll. Sent i går kväll fick polisen samtal från en person som hört en man skrika från en lägenhet att han blivit knivhuggen.  Polisen åkte dit och hittade en svårt knivskadad man. Mannen fördes till sjukhus och avled där av sina skador.

En kvinna anhölls vid midnatt i nuläget misstänkt för mord. Ytterligare förhör i närvaro av åklagare och advokat ska hållas under morgonen.

Polisen är mycket förtegen om händelsen då den avlidnes anhöriga inte är underrättade.

– Vi kan inte berätta några detaljer, säger Kjell Lindgren, polisen.

MC-polis skyddar joggare

De senaste dagarna har joggare skrämts av en blottare motionsspåret i  Usrvik i Solna och Sundbyberg. Nu patrullerar polis på motorcykel i området.

– De vi har träffat ute har vetat om blottarna och tycker att vår närvaro är bra. Och vi kör även på andra ställen som till exempel Golfängarna och Råstasjön, säger Peter Saarman, polis.

Brobygge på Lidingö

I går stod det klart att ny dubbelspårig Lidingöbro ska byggas. Den gamla rivs.

Sannolikt att hunden dödades av varg

Mitt i:s nyhet om en hund i Vallentuna som bets ihjäl har fått mycket uppmärksamhet. Nu rapporterar DN att länsstyrelsen inledningsvis bedömer händelsen som en vargattack.

Dåligt äppelår

Det är ett dåligt äppelår i år. På höstarna brukar köerna ringla långa till musterierna. I år väntas dock färre besökare.

– Förra året var helt hysteriskt och det kommer absolut att vara färre i år, säger Malin Skjernov, Värmdö musteri.

Glasskiosker kan räddas

Glasskioskerna i Kungsan har varit hotade. Något som upprört många glassälskare. Nu finns dock hopp om att de älskade kioskerna kan räddas.

 Risk för regn

Solen sken över hela Stockholm i går. Under förmiddagen i dag spår SMHI en och annan regnskur. Framåt eftermiddagen ska det bli växlande molnighet men uppehåll. runt 19 grader.