ANNONS

Misstänkt mordbrand på Gärdet

Tegeluddsvägen Gärdet.
Branden startade på Tegeluddsvägen i höjd med Frihamnen. Arkivbild.
Förutom en brand i hus på Gärdet misstänks bara anlagd har det varit en lugn natt enligt Polisen. Misstänkta för inblandning i Tenstamord har släppts och så en väderkoll – kommer snö under dagen.
ANNONS

Misstänkt mordbrand

Vid tiotiden på tisdagskvällen larmades polis och räddningstjänst om en brand i en mindre byggnad på Gärdet. Ingen person ska ha skadats.

– Jag kan inte se exakt vad det var för typ av byggnad som brann, men det verkar vara ett ställe där hemlösa håller till, säger Carina Andersson på Stockholmspolisens regionledningscentral.

En person som sågs på platsen togs med till förhör, men enligt SVT Stockholm är personen inte misstänkt för något brott.

Räddningstjänsten hade vid 22.30 släckt elden, men busstrafiken på Tegeluddsvägen leddes om under kvällen. Nu på morgonen går bussarna som vanligt igen, enligt SL.

Hänselsen har rubricerats som misstänkt mordbrand och en teknisk undersökning kommer att göras under dagen.

Misstänkta släppta efter mord i Tensta

De tre män som anhölls i lördags misstänkta för inblandning i en dödsskjutning i Tensta har släppts. Det skriver kammaråklagare Oskar Edvardsson i ett mejl till TT, rapporterar SVT Stockholm.

ANNONS

Halt på vägarna

I dag blir det mulet i Stockholmsområdet med en del snöfall som framåt kvällen kan övergå i regn.

Temperaturen kommer under dagen ligga på runt tre minusgrader och mot eftermiddagen/kvällen blir det mildare med upp till tre grader. Risk för halka på vägarna.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.