Misstänkt skottlossning i Spånga

Morgonkollen, lördag.
God morgon Stockholm!
En tomhylsa och misstänkta blodspår hittades efter en misstänkt skottlossning i Spånga.
Bara 82 procent av tågen till Stockholms central under snökaoset i februari var i tid.
Sol och kallt vårvinterväder – vi listar vilka slalombackar som är öppna.

Misstänkt skottlossning i Spånga

Klockan 21.16 under fredagskvällen fick polisen in ett larm om en misstänkt skottlossning i Sundby, Spånga. När polisen kom på plats hittade de en tomhylsa och vad som såg ut att vara blodspår.

– Vi har funnit vissa spår på platsen som tyder på att någonting har hänt. Vi har ingen målsägande i ärendet så vi vet inte så mycket mer i nuläget, säger Mikael Pettersson på polisen. 

Enligt uppgifter till SVT Nyheter spärrades korsningen mellan Logvägen och Dagsverksgatan av under kvällen. Flera polispatruller befann sig på platsen.

I övrigt har natten varit lugn meddelar polisen.

Snökaoset försenade tåg

Snökaoset tidigare i år ställde till det i tågtrafiken.  Trafikverket har sammanställt hur tågen klarade tidtabellerna under januari och februari i år. Bara 82 procent av tågen som ankom Stockholms central var i tid under februari. 

Läget i trafiken

Övervägande torra eller fläckvis fuktiga vägbanor med minusgrader i ytorna enligt Trafik.nu. På mindre vägar med lite trafik råder det vinterväglag och där kan det vara halt väglag fläckvis. 

Och så vädret..

I dag blir det mest klart och kallt enligt SMHI. Lokalt över Uppland snöbyar som drar bort åt sydost fram på dagen. I övrigt mest soligt men lokalt i öster kan det bli moln. 1-4 minusgrader.

Passa på att ta vara på vintervädret, det kan vara sista riktigt fina vinterhelgen i Stockholm. Här tipsar vi om vilka skidbackar som finns i trakten: