ANNONS

Misstänkt mord i Solna – föll från fönster

polis
Misstänkt mord i Solna.
Misstänkt mord i Solna. Två biltjuvar hotade person i Mercedes och tog bilen. Fortsatt varmt i Stockholm, men lite regn väntas under förmiddagen. Här är några av det senaste dygnets nyheter.
ANNONS

Misstänkt mord i Solna

En person avled efter ett fall från ett fönster i ett flerfamiljshus i Solna under söndagseftermiddagen. Initialt greps en person men släpptes senare, säger Lars Byström vid polisen. Händelsen rubriceras som mord.

Hotade med automatvapen

Polisen jagar två biltjuvar som under söndagskvällen ska ha hotat en person med ett automatvapen för att komma åt dennes Mercedes. Det var Aftonbladet först med att rapportera. Tjuvarna ska ha tvingat ut föraren ur bilen och sedan stulit den och kört därifrån.

Täbymilitärer hjälper till med bränderna

Militärer från Täby och Danderyd hjälper till vid branden på Skjutfältet i Älvdalen, skriver Mitt i. En brand är alltid ett farligt jobb, men här tillkommer risken med  odetonerade bomber och granater som kan utlösas av branden.

Trafiken

Trafiken på vägarna flyter på bra under morgonen men det är däremot stopp i pendeltågstrafiken mellan Handen och Nynäshamn. Det är ett signalfel som sedan 14.30 i söndags ställer till det på sträckan. Bussar ersätter och kommer så göra till tidig tisdag morgon.

Vädret

Dagen förväntas bli varm i Stockholmsområdet, med temperaturer upp emot 27 grader. Under förmiddagen kan regn komma men det ser enligt SMHI inte ut att bli långvarigt.