Mordförsök i innerstan – knivskars i ansiktet

En man misstänks ha knivskurit en kvinna i ansiktet på Kungsholmen under natten.
En man misstänks ha knivskurit en kvinna i ansiktet på Kungsholmen under natten.
En man misstänks för mordförsök efter ett bråk på Kungsholmen. Stockholmarna ger sig ut i OS-leken. Och trafiken rullar på i soliga Stockholm.
Här är nattens och morgonens hetaste Stockholmsnyheter.

Skar kvinna i ansiktet

Ett vittne såg hur en man och en kvinna bråkade med varandra strax efter midnatt på Kungsholmen. Kvinnan blödde från ansiktet efter en skärskada, och när vittnet försökte stoppa mannen hotades hen med kniv. Polisen hittade senare mannen och kvinnan på sjukhus dit de tagit sig själva. Mannen är bland annat misstänkt för försök till mord.

Knivskar kvinna i ansiktet på Kungsholmen

OS=08

På lördagsmorgonen börjar OS på riktigt – inte minst för de svenska hoppen från Stockholm. Strax före nio började till exempel damkronorna sin hockeyturnering med fyra gnagare och en djurgårdare i truppen.

Läget i trafiken

Enligt SL är det inga större störningar i kollektivtrafiken under morgonen. Det ska enligt trafiken.nu inte heller finnas några större oplanerade störningar på länets vägar.

Solig dag och runt nollan

Just nu skiner solen över Stockholm. Det kommer den fortsätta att göra, även om några grå moln kan leta sig in under eftermiddagen enligt SMHI. Temperaturen under dagen kommer ligga mellan -2 och +1.