Mordmisstänkt släpps från häktet

Söramordet
Den misstänkta 18-åringen släpps från häktet i väntan på dom.
18-åringen som åtalats för mordet i Söra i somras och som väntar på sin dom släpps ur häktet. Skola vidtar åtgärder på grund av Södertörnsvargen. Här får du koll på de senaste nyheterna.

Släpps i väntan på dom

Det lutar åt en friande dom för den 18-åring som är misstänkt för mordet på en 17-åring i Söra, Åkersberga i somras. Så tolkar 18-åringens advokat rättens beslut att släppa honom fri i väntan på domen.

Bostad besköts i Jakobsberg

Under natten har en bostad beskjutits i Jakobsberg. Polisen är förtegna men klassar händelsen som försök till mord eller dråp.

Vaksamhet på skola efter vargmöte

Södertörnsvargens stråk går precis utanför Svartbäcksskolan i Haninge. Nu berättar rektorn att man vidtagit säkerhetsåtgärder.

Vändning om gokart-banan – nu kan den bli kvar

Diskussionen om gokartbanan i Järfälla har varit låst – men på måndagskvällen vände den styrande majoriteten i kommunen och vill nu inleda diskussioner som kan leda till att banan blir kvar.

Fler bilfria gator i sommar

Stockholm stad satsar på mer levande gaturum – även utanför city. Nya sommargågator planeras – och redan i vinter ordnas en ny isbana.

Temperatur kring nollan

En molnig men nederbördsfri dag väntas. Temperaturen håller sig kring nollan med upp till tre minusgrader under morgonen och någon plusgrad under eftermiddagen.