ANNONS

Bankanställd stal 22 miljoner

Nordeanställd stal 22 miljoner för att finansiera sitt spelmissbruk.
Nordeanställd stal 22 miljoner för att finansiera sitt spelmissbruk.
En skadades vid rån på Vasagatan, NCC stoppar bygget av Förbifarten i Häggvik och Skistar väntar på kylan innan Hammarbybacken kan öppna. Här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS

Bankkvinna stal 22 miljoner från kunderna

En kvinna som jobbat på Nordeas kontor på Hantverkargatan åtalas för att ha plockat ut drygt 22 miljoner kronor från kunder på banken. Enligt kvinnan själv använde hon pengarna för att täcka upp sitt spelmissbruk.

NCC stoppar arbetet med förbifarten i Häggvik

NCC har sedan årsskiftet lagt ner arbetet med Förbifart Stockholm i Häggvik – eftersom de anser att underlaget från Trafikverket är bristfälligt. Nu väntar de på att Trafikverket ska komplettera underlaget. Stoppet förväntas inte påverka sluttiden för öppnandet av Förbifarten, enligt Trafikverket.

Skistar väntar på kyla för att öppna Hammarbybacken

Det behövs minusgrader i runt åtta dagar i sträck för att kunna fylla Hammarbybacken med snö, och nu väntar Skistar på kylan. Den 21 januari firas världssnödagen, med aktiviteter för barn och ungdomar, men än har det inte varit tillräckligt kallt för att köra igång backen.

ANNONS

Kall morgon – men snart varmare igen

På tal om kyla är det flera minusgrader under denna onsdagsmorgon, så se till att pälsa på dig ordentligt när du ger dig ut. Men prognoserna säger att det blir varmare under dagen, och resten av veckan pendlar temperaturen kring noll grader.

En skadad vid rån på Vasagatan

Vid halv nio igår kväll blev en person rånad på Vasagatan. Två personer hotade till sig en väska med hjälp av ett pistolliknande föremål. Den person som rånades stacks också med något och fick åka till sjukhus – men kom undan med lindriga skador. Ingen har gripits för brotten ännu.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.