ANNONS

Kraschade in i ett träd – dog av skadorna

Polisbil
Polisen utreds nu för tjänstefel efter biljakten i Tensta.
Storbråk i Norsborg, bIlrån i Kista, en person död efter biljakten i Tensta och en man är anhållen, misstänkt för mordet på kvinnan på Södermalm.
ANNONS

Vid klockan 23:45 blev en person rånad på sin bil i Kista. Personen hotades av gärningsmännen, de tvingade till sig bilen, därefter lämnade de platsen. Polisen larmades en kvart senare.

– Vi hade ingen chans att spåra bilen när vi larmades så sent, bilen är efterlyst, säger Kjell Lindgren, polisen presstalesperson.

Storbråk i Norsborg

Halv ett i natt fick polisen ett larm om ett storbråk i Norsborg, Botkyrka kommun. När polisen kom till platsen hittades en man som var knivskuren i halsen. Mannen fördes till sjukhus och nu är läget stabilt, enligt rapporter från sjukhuset. Under natten och morgonen har man förhört flera personer och en person anhölls klockan sex på morgonen.

– Personen är misstänkt för mordförsök ,alternativt grov misshandel, säger Kjell Lindgren.

Biljakt i Tensta

Det var vid 20-tiden på tisdagskvällen som en bilförare inte stannade i en poliskontroll i Bromsten. En biljakt tog då vid och i Tensta kraschade föraren in i ett träd. Bilen fattade eld och föraren dog av  sina skador, uppger polisen.

Misstänkt mord på Södermalm

Igår hittades en kvinna avliden på Södermalm. En man greps misstänkt för mord igår vid 15. Han är nu anhållen och skäligen misstänkt för mord.

Björn i länet

Två säkra spår av björn har hittats i länet. Men hur många björnar som finns i länet är än så länge oklart. Björnspillning har hittats på två ställen i Norrtälje kommun, dels i Söderby-Karl, dels i Riala.

– Utan tvekan rör de sig ner i länet, säger Per Zakarisson, jaktvårdskonsulent till Mitt i.

Bostadspriserna står stilla i Stockholm

Bostadspriserna stod stilla under juli månad i Stockholm.

– De tuffare lånevillkoren leder fortsatt till en försiktigare marknad med färre försäljningar, säger mäklarsamfundets vd Björn Wellhagen i ett pressmeddelande.

Snittpriset per kvadratmeter i centrala Stockholm var 85 000 kronor i juni, vilket är oförändrat sett till de senaste månaderna, men en nedgång på åtta procent sett över det senaste året.

Stopp på röda linjen

Strax efter klockan åtta på morgonen skedde en olycka på röda linjen, vid Midsommarkransen tunnelbanestation. Det ledde till stopp i båda riktningarna mellan Liljeholmen och Telefonplan. Strax före klockan nio var tunnelbanan åter igång som vanligt.

I övrigt har det varit en lugn trafikmorgonen, där både den övriga kollektivtrafiken och trafiken för biltrafiken har fungerat bra.

Badväder

Enligt SMHI ser det ut att bli badväder idag, Solen ska lysa hela dagen och det ska bli 23 grader i dag.