ANNONS

Morgonkollen: Skottlossning efter mord

Karlberg
På Karlbergs slott utbildas Sveriges sjöofficerare.
Två fördes till sjukhus efter att en bil med husvagn kört av Stäketbron, en man skottskadades i samband med polisingripande efter ett mord i Norsborg, och Mitt i har fått en rundtur på Karlbergs slott där framtidens sjöofficerare nu utbildas. Det här är morgonens nyheter!
ANNONS

Bil med husvagn körde av Stäketbron

Under tisdagseftermiddagen larmades räddningstjänst till Gamla Stäketbron där en bil med husvagn tros ha gått genom bommarna på den öppna bron. Två personer fördes till sjukhus, en med helikopter enligt TT. Det är oklart hur allvarligt skadade de två passagerarna är. Bron kommer att bemannas av en vägvakt till dess att den trasiga bommen kan ersättas, skriver SR.

Skottlossning efter mord i Norsborg

Två män i 20-årsåldern har anhållits efter att en jämnårig man hittats allvarligt skadad i en källarlokal i Norsborg, skriver DN. Mannen dog senare på sjukhus och männen misstänks därför för mord. De två anhållna männen stal sedan en bil, och tog sig till Årsta där de stoppades av polis. Under polisingripandet försökte männen stjäla en av polisernas tjänstevapen, varpå polisen sköt både varningsskott och verkanseld. En av männen skottskadades men har opererats och kommer kunna lämna sjukhuset inom några dagar.

Kika in hos kadetterna på Karlbergs slott

Mitt i Solna har fått en rundtur på Karlbergs slott där Sveriges sjöofficerare utbildas – anläggningen är världens äldsta nu använda militärakademi och har funnits på plats i 225 år. Se bilder från slottet, läs några gamla skrönor och lär dig av som menas med ”Snuska” på slottet.

Långläsning: Rågsved – boxningklubben som alltid reser sig

Rågsveds boxningsklubb har varit nere för räkning, men alltid rest sig. Kärleken till sporten har övervunnit allt.
För många i Rågsved har klubben blivit som en familj. Läs reportaget om boxningsklubben här!

Klubben som alltid reser sig

ANNONS