ANNONS

Naturisar håller inte för skridskoåkning

Arkivbild. Milt väder bygger inga trygga isar.
Arkivbild. Milt väder bygger inga trygga isar.
Se upp för farliga isar, Helldén (MP) tycker det är dåligt att Kaknästornet stänger och vargspår i Stockholms norrorter blir allt fler.
ANNONS

Varning för farliga isar

På grund av det blida vädret är det just nu inte säkert att ge sig ut på isen som är för tunn. På Stockholms skridskoseglarklubb varnar man också för dränkstöp.

Kritik mot stängning av Kaknästornet

Trafikborgarrådet Daniel Helldén(MP) tycker att det är konstigt att Kaknästornet stängs och tycker att staten borde ta sitt ansvar, rapporterar Stockholm direkt.

– Staten borde ta sitt ansvar. Det kostar pengar att ta hand om gamla byggnader. Man stänger ju inte ner slottet till exempel, säger Daniel Helldén till tidningen.

Vargfeber drabbar norrort

Under julhelgen har fler misstänka vargspår hittats i Stockholms norrorter. Tassavtryck och blodspår syntes vid Edsjön och en bilist tror sig ha skymtat en varg i Åkersberga.

Kungen om Akademien: Tråkigt

I SVT:s dokumentär ”Året med kungafamiljen” uttrycker Kung Carl XVI Gustaf att situationen med Akademien är en tråkig företeelse.

– Det är sådant som inte bara påverkar svensk kultur, utan även andra länder undrar vad det är som har hänt i Sverige. Jag har fått många frågor utifrån om vad det är som händer, säger han.

Solglimtar och halvklart

Fredagen bjuder på en del sol, klart till halvklart och omkring 0 grader. Under  kvällen blir det kallare, upp till 6 minusgrader, enligt SMHI.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.