ANNONS

Nya betonglejon på Drottninggatan

Betonglejon på Drottninggatan efter terrorattacken.
Betonglejon på Drottninggatan efter terrorattacken.
I Västertorp blev en person knivrånad på sin jacka inne i t-banans biljetthall vid sjutiden i går kväll.
Drottninggatan får nu 37 nya betonglejon som ska höja säkerheten.
ANNONS

Nya betonglejon på Drottninggatan

Nu håller 37 nya betonglejon på att placeras ut på Drottninggatan. Det skriver Svd. De beställdes efter terrorattentatet den 7 april och väger cirka ett ton. Ytterligare lejon är beställda, som väger ungefär fyra ton. Betonglejonen ska höja säkerheten på Drottninggatan.

Knivrånades på sin jacka i t-banan

En person blev slagen och knivrånad på sin jacka inne i biljetthallen på Västertorps tunnelbanestation vid 19-tiden på torsdagkvällen. Gärningsmännen sprang sedan därifrån, enligt ett vittne.

Flera patruller och ordningsvakter sökte efter gärningsmännen i området men utan resultat.

Hemlös efter branden

Vid branden på hotellhemmet i Bromsten den 11 mars fick Axel Shako, 23 år, hoppa ut från ett fönster för att rädda sitt liv.
Branden förstörde hans saker och nu har han inte någonstans att bo.

Lugnt i trafiken

Inga störningar i kollektivtrafiken har rapporterats. Dock körs Saltsjöbanan med korta tåg under morgon- och eftermiddagstrafiken på grund av vagnbrist. Direktbussar förstärker tågen på sträckan Fisksätra-Slussen.

Fläckvis halka kan förekomma på mindre vägar i länet.

I samband med att Nordkoreas utrikesminister besöker Stockholm förekommer eskorter och i samband med det kortare avstängningar.

ANNONS

Växlande väder

Efter en kall natt och morgon blir det först soligt men senare växlande molnighet och stigande temperaturer. Lätta snöbyar kan passera. Framåt kvällen blir det åter klart väder och kallare.

ANNONS