ANNONS

Polisbil krockade med taxi under utryckning

En polisbil krockade med en taxibil i natt.
En polisbil krockade med en taxibil i natt.
En polisbil krockade med en taxi, en man häktad för bensinattack och idag manifesterar mammor mot det dödliga våldet. Det här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS

Polisbil krockade under utryckning

Klockan 02.30 inatt var en polisbil med en polis och en hund ombord på väg in i en tunnel i centrala Stockholm. Där krockade de med en taxi.

– Personerna i taxin klarade sig bra. Polisen hade nack- och ryggsmärtor och fick föras med ambulans till sjukhus, säger Anders Mattsson, vakthavande befäl till Aftonbladet.

Polisen var på utryckning till ett personrån. Tidningen skriver att det är oklart om hunden skadats.

En häktad för bensinattacken på tuben

Under lördagen häktades en man misstänkt för bensinattacken i tunnelbanan i slutet av september i år, rapporterar P4 Stockholm. De personer som fanns i vagnen när mannen började hälla vätskan uppfattade det som bensin, vilket nu åklagaren bekräftar att det var.

Han misstänks på sannolika skäl för försök till grov mordbrand.

Moderaterna tar flest ordförandeposten i stan

Mitt i kan berätta att Moderaterna tar det mesta när ordförandeposterna i stadsdelarna i Stockholm fördelas. Det blir bara några smulor kvar åt L, MP och C – KD får ingenting.

Läs mer här:

ANNONS

NK:s julskyltning drar igång

Idag kommer den traditionsenliga avtäckningen av NK:s julskyltning äga rum. Klockan 10.50 idag kommer tomten att anlända med häst och vagn för att öppna varuhuset.

Manifestation för mammor på Sergels torg

Idag klockan 13.00 kommer mammor vars barn förlorats i dödsskjutningar att gå samman på Sergels torg. Förutom mammornas och familjernas tal kommer organisationen ”Fuck våldet”, poeter och artister såsom Medina samt Ismael att uppträda.

Förseningar på blåa linjen

För söndagsåkarna på blåa linjen kan restiden påverkas då det pågår underhållsarbete. I övrigt lugnt i trafiken.

Från blått till grått

Har du lyckats få syn på några fläckar av bar himmel under morgonen kan du skatta dig lycklig, för resten av dagen blir molnig. Temperaturen blir som mest 7 grader.