ANNONS

Stor polisinsats efter skottlossning i Rinkeby

Bilden är från ett annat tillfälle.
Bilden är från ett annat tillfälle.
Delar av Rinkeby avspärrat efter flera larm om skottlossning och en brand har stängt en tunnelbaneuppgång i Norsborg. SD kallar SVT till möte efter gårdagens slutdebatt och Skärholmen bjuder in till stor 50-årsfest.
ANNONS

Rinkeby avspärrat efter skottlossning

Vid 02.50-tiden natten till lördagen kom larm om flera skottlossningar in till polisen. Ingen har gripits och polisen har heller ingen misstänkt men området är avspärrat och kommer genomgå en teknisk undersökning och fler vittnen söks. Händelsen utreds som grovt vapenbrott.

SD kallar SVT till möte efter valdebatten

I SVT:s slutdebatt igår sade Jimmie Åkesson att invandrare har svårt att få jobb för att de inte är svenskar. Ett uttalande SVT kallade ”grovt generaliserande” och tog avstånd ifrån. Nu kallar SD in SVT till ett möte efter vad de kallar ”skandalen”.

Tunnelbaneuppgång i Norsborg stängd av brand

Det brinner i en restaurang i Norsborg och röken har varit så kraftig att en av tunnelbaneuppgångarna stängts av. Polis är på plats för att bistå räddningstjänsten, och försöker få tag på ägare till parkerade bilar i närheten för att be dem flytta på dem då de riskerar att skadas i branden.

Pizzerian i Norsborg är helt övertänd. Foto: Michael Hoffman.

Enorm fest när Skärholmen firar 50 år

I dag är det 50 år sedan prins Bertil invigde Skärholmen, då en splitterny förort. Det firas med en enorm fest – med kända artister, cirkus, teater, stadsvandringar, tävlingar, mat och en massa annat.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.