ANNONS

Prejades av polis och voltade av vägen

Åtta påverkade bilister rapporterades i Haninge under helgen.
Polis bedömde jakten så farlig att man prejade bilen – som voltade av vägen.
En biljakt slutade med att polisen prejade en bil så den voltade. Nya Karolinskas sista flyttlass förlänger vårdköerna. Igår hetsade hundratals mot kroppshets och idag är sista chansen att se stans dolda rum.
ANNONS

Det var igår kväll strax innan midnatt som polisen försökte stanna en bil i Upplands-Väsby. I bilen satt fyra unga män och föraren bestämde sig för att pröva lyckan – något han antagligen ångrar idag.

Bilen brände iväg och polisen hängde på. Flera patruller anslöt och till slut bedömdes jakten utgöra en sådan fara för allmänheten att ett drastiskt beslut fattades – polisen prejade bilen som voltade av vägen och hamnade på taket. Något SVT Nyheter var först med att rapportera. Mirakulöst ska ingen ha skadats. Föraren togs in för rattonykterhet och de tre passagerarna lämnade platsen till fots efter att ha kollats av ambulanspersonal.

Sista flyttlasset till Nya Karolinska kan förlänga vårdköerna

Idag börjar sista delen av flytten till Nya Karolinska, det rapporterar Dagens Nyheter. Ungefär hälften av patienterna från sjukhusets neurologiavdelning ska inackorderas i nya lokalerna – som inte väntas vara i full gång förrän om en månad. Till dess skjuts alla operationer som inte är akuta upp och flera andra sjukhus kommer behöva hjälpa till med resten vilket kan förlänga de redan långa vårdköerna.

Sista chansen att titta in i stans dolda rum

Idag är sista dagen på Open House i Stockholm. Flera av stans annars stängda rum, öppnas upp för allmänheten. Nybyggda Stockholm Lighthouse delade besökarna igår och här är tips på vad du kan se idag.

Hundratals hetsade mot kroppshets på Sergels torg

ANNONS

Igår upprepade Friskis & Svettis sin demonstration mot kroppshets – 39 år efter originalet. Se bilderna och läs om mamman som gör allt för att sin döttrar inte ska påverkas av kroppshetsen och hör hur den olympiska simmaren och årets vinnare av veteran-sm fortfarande tränar dagligen – som 80-åring.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.