ANNONS

Rånarna gäckade polisen och kom undan med bytet

Stockholm i januari. (Arkivbild).
Stockholm i januari. (Arkivbild).
Gravt berusad kvinna löpte amok. Personrånare kom undan med kontanter och klocka. Krisande Bajen bandy tigger gamla mobiltelefoner.
ANNONS

Polisens jakt på rånarna resultatlös

Klockan 19.44 kom på fredagskvällen kom larm om att två personer rånats på en gångväg i närheten av Madenvägen i Rissne De två gärningsmännen hotade till sig kontanter och klocka. Minst en av dem bar med sig ett tillhygge vid rånet.

Polisen kom till området, bland annat med en hundpatrull, och sökte efter rånarna. Men utan resultat.

Berusad kvinna slogs med väktare

Klockan 01.30 natten till lördagen larmades polisen om att en kvinna levde rövare på en krog på Norrmalm.

Kvinnan har uppträtt störande mot andra gäster och vill inte lämna restaurangen i samband med stängningen. Vakterna beslutade att omhänderta henne med anledning av att hon var mycket berusad. Vid omhändertagandet gjorde kvinnan sig skyldig till våld mot tjänsteman och våldsamt motstånd.

Få handgranater lämnades in

Sveriges första amnesti för explosiva varor startade den 15 oktober och pågick till igår fredag. En målsättning med amnestin var att minska användningen av till exempel handgranater i de kriminella miljöerna.

– Där har vi kanske inte riktigt nått ända fram, säger Bengt Grönlund som är projektledare för amnestin.

Svt.se uppger att polisen i Stockholm inte har fått in särskilt mycket sprängmedel, dock har sex handgranater inlämnats.

Ikväll avfiras Nobelberget

Nobelberget går i graven. Men kvällens likvaka blir ett överflöd av allt som gjort platsen speciell: 3000 kvm med barer,dansgolv och olika fester i varenda hörn.
Efter det rivs den gigantiska lokalen

ANNONS

Gamla telefoner ska hjälpa Bajen

Idag då det är Bandyns Dag och frivillig entré på Zinken då Hammarbys herrar möter Motala i elitseriematch med start klockan 13.45. Bajen bandy har dålig ekonomi, därför uppmanas publiken att skänka sina avlagda mobiltelefoner för att hjälpa till en smula ekonomiskt.

Glimtar av sol under?lördagen

Lördagens väder i Stockholms län enligt rapporten från SMHI:  Klart till halvklart, västlig eller nordvästlig vind och på dagen 0-2 minusgrader. Sent i eftermiddag eller i kväll tillfälligt mulnande. I natt efterhand mest klart, då svag vind och -5 till -15 grader.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.