ANNONS

Osäkra rulltrappor stänger stationer i city

Station Odenplan på fredagsmorgonen.
Station Odenplan på fredagsmorgonen.
Två pendeltågsstationer i innerstan stängdes hastigt och oplanerat natten till fredag. Anledningen är osäkra rulltrappor.
ANNONS

Vid en kontroll av rulltrapporna på torsdagen togs beslutet att stänga stationerna Odenplan och Stockholm city från och med fredag morgon, den 13 juli, och på obestämd tid.

Stationerna kommer vara avstängda hela fredagen och ”förmodligen hela helgen”, uppger P4:s trafikredaktion.

Polisen sköt mot man i Nacka

En man vägrade stanna för polis i Nacka under torsdagskvällen. Mannen riktade även vapen mot poliserna som svarade med att avlossa skott mot mannen.

Vädret

Ta fram badkläderna, packa fikakorgen och dra till stranden – dagen kommer att bli varm och solig, med temperaturer upp mot 27 grader. Det fina sommarvädret verkar hålla i sig åtminstone över lördagen, medan det på söndag kan komma in en del åsk- och regnskurar.

Att göra i helgen …

Vill du hellre hitta på något kul än att ligga på stranden kanske någon av följande tips för den rastlöse kan vara något.

ANNONS

På söndag spelas VM-finalen mellan Frankrike och Kroatien. Vill du redan nu börja planera var du ska se finalen kan du kolla in vår lista på alla ställen i Stockholm som visar fotbolls-VM.