ANNONS

Skogsbrand vid Arlanda i går kväll

I natt stängs delar av Norra länken av.
I natt stängs delar av Norra länken av.
Idag väntas slutligen regn efter en lång period med torka och rekordvärme. Kaosombyggnad på Gröna linjen sätter i gång .Järvaveckan fortsätter efter starten i helgen. Skogsbrand på Arlanda i går hotade flygtrafiken. Detta är din morgonkoll 11 juni.
ANNONS

Skjutningar i fokus på Järvaveckan

Många kom till Spånga IP igår, trots värmen.
De hetaste frågorna i år ser ut att vara skjutningar, lag och ordning och arbete. Bland annat hedrade en skulptur med 42 hål personer som dött i skjutningar förra året.

Skogsbrand hotade flygtrafiken

En kraftig skogsbrand härjad på Arlanda i går kväll och riskerade att påverka flygtrafiken. Den ganska kraftiga blåsten gjorde släckningsarbetet extra svårt på grund av ökad spridningsrisk. Bland annat bekämpades branden med helikopter som vattenbombade berättar P4 radio Stockholm.

Branden kunde senare släckas.

I dag startar ombyggnation på gröna linjen

Idag startat den ombyggnation på tunnelbanans gröna linje som väntas föra med  trängsel, fler byten och kraftigt ökad restid, till exempel 20-minuterstrafik på Skarpnäckslinjen.  Ett vanligt vardagsdygn reser drygt 300 000 resenärer på Gröna linjen, söderifrån till Gamla stan.

ANNONS

Norra länken stängs nattetid

Från och med i natt och fram till 17 juni stängs delar av Norra länken av i etapper för underhållsarbete. I kväll klockan 22 är det Norra länken mot Ropsten Lidingö som är först ut att stängas av 22-05. Avstängt även från E4 Haga Södra och från Roslagsvägen och infarten till Roslagstull.  Omledning ska vara skyltad.

Liten regnchans

En litet svalare dag väntar Stockholm idag. Temperaturer på rund 20 grader. Några droppar regn och förmiddagen och sedan framåt kvällen igen efter några timmars uppehåll.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.