Skottlossning mellan personer i Rinkeby

Rinkeby torg.
Rinkeby torg.
✔️Skottlossning i Rinkeby ✔️Saucedo fixar festival på Södermalm ✔️Pekgul får massivt stöd efter hat ✔️Mitt i tipsar var du kan hitta bästa ormgropen ✔️Sol, sol och åter sol

Skottlossning i Rinkeby

01.19 i natt fick polisen larm om skottlossning mellan personer i bilar i Rinkeby. När polisen kom till platsen fann man tomhylsor, men det finns inga uppgifter om att någon skadats.

– De ska ha gapat och skrikit lite. Den ena gruppen åkte från platsen och då var det någon i den andra som sköt efter dem, säger Mikael Pettersson, vakthavande befäl vid Stockholmspolisen till Aftonbladet. 

Risk för tågförseningar

Ett spårfel i Älvsjö kan orsaka förseningar i tågtrafiken till och från Stockholm i dag. Orsaken är en trasig växel, uppger P4 Stockholm.

Både SL:s pendeltåg och fjärrtåg kommer att beröras och tåg kan även bli inställda.

Nalin Pekgul står inte ensam

Stödet för Nalin Pekgul (S) är massivt sedan hon berättat för Mitt i om priset hon betalar för att kämpa för kvinnors rättigheter i Tensta.

Saucedo fixar ny festival på Södermalm

Mitt i kan avslöja att ännu en ny festival är på gång i Stockholm nu i sommar – den här gången på Södermalm. Arrangör är Danny Saucedo.

Här hittar du bästa ormgroparna

Våren är inte bara sol och ljusgröna blad utan också nystan med slingrande ormar. Vi har följt med en ormälskare som vet var man kan träffa på de ringlande raringarna.

Bäver gick vilse i storstaden

Så kan vi berätta om bävern som råkade gå vilse i storstadsdjungeln i Akalla. Ett tidningsbud försökte hjälpa…

Sol, sol, sol…

…blir det i Stockholm idag, tillsammans med uppemot 18 graders värme på eftermiddagen och noll nederbörd.