ANNONS

Skottlossning i Järfälla – man skjuten i benet

misshandel i jakobsberg
Under lördagskvällen blev en man skjuten i benet. Oklart skadeläge.
Man sköts i benet i Jakobsberg, flera skott avlossades mot lägenhet i Husby och klagomålen på halkan i Stockholm fortsätter hagla in. Här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS

Man skjuten i benet

Klockan 19.25 på lördagen larmades polisen om att en man var svårt skadad i Jakobsberg i Järfälla. Det visade sig var en skottskada.

Han var talbar och vaken när han fördes till sjukhus med ambulans. En utredning gällande synnerligen grov misshandel eller försök till mord påbörjades.Området spärrades av och polisen knackade dörr och förhörde människor. Mannen hittades i ett område med butiker och bostäder och strax efter klockan 22 var teknikerna framme.

Ingen är gripen för skjutningen.

Skjutning mot lägenhet i Husby

Under söndagsmorgonen, 06.11, fick polisen åka ut på en misstänkt skottlossning i Husby. Larmet gjorde gällande att någon skjutit in mot en lägenhet. Ingen har skadats eller gripits för gärningen men polisen utreder det som grovt vapenbrott.

– Det var flera skott in mot en lägenhet, säger Fredrik Andersson från Stockholmspolisen.

Fortfarande många klagomål på halkan

De senaste veckorna har Mitt i rapporterat om Stockholms stad bristfälliga halkbekämpning. Mellan den 16 och 18 januari inkom 1267 klagomål till Stockholms stad. Men halkan verkar fortfarande ett stort problem för stockholmarna.

SVT Stockholm skriver att klagomålen fortfarande kommer in: hela 1600 klagomål under förra veckan.

Det olyckliga vädret med tö och efterföljande minusgrader gör arbetet mycket svårt, förklarar trafikkontoret.

Burr burr i huvudstaden

Det kan falla snö på sina ställen under dagen men senare kommer ett kraftigare snöfall från sydväst som kan bli rikligt under natten. Temperaturen kan gå ner så lågt som 8 minusgrader idag, något mildare under natten.

Varning för halka i trafiken

Det finns risk för halka på vägarna, framförallt i norra länet men även på 222:an mot Värmdö. Inga olyckor rapporterade under söndagsmorgonen.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.