ANNONS

Skottlossning i Kista – två till sjukhus

Stort polispådrag efter skottlossning och explosion i Kista. Flera bilar har krockat på Essingeleden. Nya lyxiga platser på BB i Huddinge. Här har du nattens och morgonens nyheter.
ANNONS


Två minuter före midnatt fick polisen larm om skottlossning och explosion i Kista. Flera patruller samt ambulans ryckte ut och fann då två skadade personer som fördes till sjukhus. De ska enligt Aftonbladet då ha varit vid medvetande.

Ett 20-tal skott hörs på en film som Aftonbladet publicerat. Uppgifter finns om att skotten avlossats med automatvapen och att en handgranat ska ha orsakat explosionen.

Trafikolycka vid Essingeleden

Enligt Radio Stockholm ska flera bilar ha kolliderat på Essingeledens vänstra körfält norrut i höjd med Tomteboda.

Förlossningsrädda får samma barnmorska

På Karolinska i Huddinge öppnar 17 nya förlossningsplatser. I hälften av rummen finns badrum och lustgas. Tanken är att man ska kunna stanna i samma rum från det att man kommer in till efter förlossningen. Dessutom görs en satsning på förlossningsrädda.

Soligt och varmt

Också i dag blir det soligt och varmt. Högtrycksryggen som parkerat över Skandinavien ger fortsatt klart väder med några lätta moln. Temperaturen kommer att ligga mellan 21 och 26 grader under dagen enligt SMHI.

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.