ANNONS

Stora störningar i telefoni och internet i natt

SMS ska sparas för framtiden
Stora störningar i telefonin.
Många stockholmare hade problem med telefoni och internet under natt och den tidiga morgonen. Sju personer har förhörts om gårdagskvällens mord i Jakobsberg. Många föräldrar har inte råd att låta barnen vara med i en idrottsförening, visar en färsk rapport. Här är morgonen nyheter.
ANNONS

Stora störningar i telefoni och internet

Tele2 och Comviq har haft stora störningar i telefon och internet under natten, i Stockholm och stora delar av övriga landet. Problemen startade vid 3-tiden på natten, skriver Dagens Nyheter. Störningarna drabbade också Trafikverkets trafikledning, som hade stora problem med telefonin. Det fanns först farhågor om att tågtrafiken skulle påverkas, men enligt Trafikverkets pressjour blev det inte så. Vad felet hos Tele2 och Comviq berodde på är ännu okänt.

Sju förhördes om mord i Jaobsberg

En ung man sköts  i hjäl i Jakobsberg vid 19-tiden i går kväll. Under kvällen togs sju personer in för förhör. Enligt Aftonbladet togs fem av dem när polisen stoppade en bil på E18. Enligt tidningen misstänker polisen att den mördade mannen har kopplingar till tisdagens mordförsök i en Icabutik i Jakobsberg.

En person ska ha hämtats av polis i ett flerbostadshus i Jakobsberg, rapporterar SVT. Polisen vill dock inte kommentera om det är kopplat till mordet.

Klassklyftor påverkar barnens idrottande

Det har blivit så dyrt att vara med i många idrottsföreningar att det blivit en klassfråga. Det visar en färsk rapport från Ung livvstil. För P4 Stockholm berättar en förälder i Bromma att familjen betalar cirka 10 000 kronor om året för barnen idrottande. Många föräldrar har enligt rapporten inte råd att låta barnen vara med i idrottsföreningar, något som påverkar barnens hälsa.

Mulet i Stockholm i dag

Temperaturen stiger under förmiddagen i Stockholmstrakten. Under dagen blir det 0-gradigt eller någon minusgrad. Dagen blir mulen.

Kollektivtrafiken flyter

Kollektivtrafiken flyter på under morgonen. Inga akut störningar rapporteras.

 

ANNONS

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.