Stort bråk på krog i Gamla stan

Polisen knackade dörr i området.
Ett 50-tal personer var inblandade i bråket.
Ett stort supporterbråk utbröt på en krog i Gamla stan vid midnatt. Sommaren har kommit extremt tidigt till Stockholm och idag blir det stor indisk matfest i Fittja.
Här är nattens och morgonens nyheter.

Ett 50-tal personer var inblandade i ett stort bråk på Temple bar i Gamla stan vid midnatt, natten till söndagen. Sex personer är skadade och fem har förts till sjukhus. Ingen ska vara allvarligt skadad.

Ett stort antal personer ska ha attackerat restaurangen, där en annan grupp befann sig.

– Det var AIK-supportrar som attackerade supportrar från IFK Göteborg som var inne på krogen, säger Mats Strandkvist, vid polisens regionledningscentral.

Ingen har gripits i samband med händelsen, som rubriceras som grov misshandel.

Extremt tidig sommar i Stockholm

Först var det vinter, vinter, vinter och sedan blev det sommar. Den 17 april kom sommaren till Stockholm, enligt SMHI. Bara en gång tidigare har sommaren anlänt tidigare till Stockholm och det var 1803 då den kom den 14 april. Med meteorlogisk sommar menas att dygnsmedeltemperaturen legat på minst 10 grader under fem dygn i följd. Men kyligare luft har tagit sig in över landet, vilket innebär att vi övergår till mer vårlika temperaturer.

Matfest i Fittja

Gillar du indisk och pakistansk mat? Då bör du bege dig till Fittjaskolan idag. Där arrangeras en matfesten Meena Bazar av  Pakistanska Cricket & Kulturföreningen. Arrangörerna räknar med över 700 besökare.

Solig söndag

Det vackra vädret fortsätter. Det blir mestadels soligt idag också, men fram på dagen kan det komma en del stackmoln. Det är något svalare idag, temperaturen ligger på mellan 12-15 grader.