ANNONS

I dag börjar tågen gå som vanligt igen

Stopp i tågtrafiken söderut från Stockholm Central
Efter sommarens banarbeten – nu ska tågen gå som... ja, tåget igen.
Efter en strulig tågsommar är nu samtliga banarbeten avklarade meddelar SJ.
Två skadades i en trafikolycka i Järfälla i går.
Här är kvällens och nattens nyheter i Stockholm.
ANNONS

Under sommaren har det varit allt annat än lätt att åka tåg. Banarbeten har avlöst varandra, men från och med i dag är allting klart och tågen ska gå som vanligt igen, meddelar SJ.

– Vi förväntar oss en mer robust bana nu och att antalet infrastrukturfel borde gå ned, säger Peter Krameus, kommunikationsstrateg på SJ till SVT.

Två skadade i trafikolycka

Två fordon var inblandade i en trafikolycka på E18 i Järfälla, i höjd med Stäketbron i riktning mot Stockholm, vid 15-tiden i går eftermiddag. Två personer fördes till sjukhus med vad som initialt bedömdes som lindriga skador, enligt polisen.

Antikrundan kom till Haga

Många kom till Haga för att få sina gamla släktklenoder värderade under söndagen, när SVT:s Antikrundan spelade in. Vilka eventuella dyrgripar som dök upp får inte avslöjas förrän programmet visats, men experterna uppmärksammade bland annat en målning av John Bauer som kan vara värd 100 000-tals kronor.

Trafik

Tunnelbanans gröna linje kör på ett spår mellan Johannelund och Vällingby, vilket gör ger förlängda restider på upp till 15 minuter. I övrigt rullar trafiken, både kollektivt och på vägarna, som den ska.

Vädret

Veckan börjar med små stunder av sol, men framåt eftermiddagen mulnar det på. Framåt kvällen kan det bli både regn och åska, enligt SMHI. Temperaturen håller sig runt 16–19 grader.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.