ANNONS

Tuff morgon för Stockholmspendlarna

Stopp på röda linjen, Slussen
Det var stopp på röda linjens ena spår mellan Slussen och Gamla stan.
Sedan 04-tiden i morse är det problem i trafiken sedan en lastbil vält och blockerat avfarten från E4/E20 Södertäljevägen mot Södra länken.
ANNONS

Vid 04-tiden i morse inträffade en olycka i Västberga i Stockholm på E4/E20:s avfart mot Södra länken. Släpet till en lastbil med frukt och grönt välte och stoppar fortfarande vid 06-tiden trafiken.

Problemet är på avfarten från E4/E20 Södertäljevägen mot Södra länken, riksväg 75, som på morgonen var avstängd under räddnings- och bärgningsarbetet, uppger SR Stockholm.

Enligt en första prognos ska bärgningen ska vara klar vid åtta.

Trafikanter uppmanas under tiden ta alternativa vägar.

Personer greps vid hemlig anläggning

På söndagskvällen greps en person som setts fotografera tillsammans med tre andra personer utanför Försvarets Radioanstalt (FRA), på Lovön väster om Stockholm.

– Personen uppger att det har handlat om en reklamfotografering, preliminärt så förefaller det sig som om det hela är ett misstag, säger Fredrik Wallin, talesperson för FRA till SR Stockholm.

FRA arbetar med hemlig signalspaning. Det är klassat som ett skyddsobjekt.

Skattehöjningar väntar enligt Försäkringsbolag

Pensionsskulden i Stockholms län är på 22 000 kronor per invånare. Det visar en rapport från försäkringsbolaget Skandia, uppger SVT Stockholm. Försäkringsbolaget varnar för att kommuner bör börja betala av skulderna nu om man vill undvika skattehöjningar i framtiden.

ANNONS

 AIK bröt svit

I går förlorade serieledande AIK borta mot IFK Norrköping med 2-0 och bröt sviten på 32 raka matcher utan förlust i herrallsvenskan. I kväll möter serietvåan Hammarby Sirius på kvalplats och har goda chanser att nästan gå i kapp inför derbyt AIK-Hammarby på söndag (23/9).

Regnigt i dag

Höstväder med 14 – 17 grader under dagen, moln och en del regn. Vid kusten kan det bli tidvis frisk vind, spår SMHI.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.