ANNONS

Två män skjutna – en gripen

Två män skadades i en skottlossning i Rinkeby och en brand utbröt efter sprängningar på Lovön.
Här är nattens och morgonens nyheter.
ANNONS


Två skottskadade i Rinkeby

Polisen larmades till Rinkeby vid klockan 23.12 på tisdagskvällen efter uppgifter om en skottlossning. Vid Sörbyplan påträffades två skottskadade män, en med skador i armen och en med skador i benet.

Männen fördes till sjukhus med uppges inte ha fått livshotande skador.

Strax efter skottlossningen greps en man i närområdet. Han misstänks nu för mordförsök.

Brand på Lovön efter sprängning

Ett område som tillhör Försvarets Radioanstalt på Lovön började brinna på tisdagskvällen. Flera oroliga stockholmare hörde av sig till räddningstjänsten när de såg rökpelaren.

–Vi började få in larm kring 21-tiden. Det visade sig härröra från en sprängning där en sprängmatta av gummi tagit eld, säger Roger Magnusson på Södertörns brandförsvar till P4 Stockholm.

En talesperson på FRA säger till Sveriges Radio att sprängningarna skett i samband med ett bygge. Vid 22-tiden var branden under kontroll.

Läget i trafiken

En lastbil har havererat på Centralbron och ett körfält i norrgående riktning är blockerat. Avstängningen tros pågå till klockan 9.00.

En personbil blockerar ett körfält på E4 vid trafikplats Haga Norra i Solna. Trafiken kan påverkas i norrgående riktning.

… och så vädret

Stockholm bjuder på ännu en dag med strålande sol, 24 plusgrader som varmast. Risken för bränder i skog och mark är stor eller extremt stor.

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.