ANNONS

Våldsamt knivslagsmål på Sergels torg

Ett stort knivslagsmål bröt ut vid biljetthallen på Sergels torg i går kväll.
Ett stort knivslagsmål bröt ut vid biljetthallen på Sergels torg i går kväll.
Fyra personer knivskurna på Sergels torg, 1 000 skyltar ska tejpas över i Bromma före nyår och så är det risk för halka på vägarna. Här är morgonkollen.
ANNONS

Fyra skadade i knivslagsmål

Fyra personer fick skärskador i ett bråk med ett stort antal personer inblandade vid Sergels torg strax efter 21 i går kväll

– En av dem har allvarliga men inte livshotande skador. De andra tre har lindrigare skador. Ingen har gripits ärendet, säger polisens presstalesperson Eva Nilsson till Mitt i på lördagsmorgonen.

Enligt uppgifter till Aftonbladet är de skadade i 20-årsåldern. Orsaken till slagsmålet är oklar.

Mycket tejpande i Bromma

Beskedet om att det var fel att införa gatuparkeringsavgifter i Bromma ställer till med trubbel för trafikkontoret. Före årsskiftet måste omskyltning ske, men att plocka ner uppemot 1000 parkeringsskyltar och 39 p-automater är inget alternativ på kort sikt.

Istället ska skyltarna tejpas för, rapporterar SVT. ”Det blir lite besvärligt strax innan jul att hitta personer som måste hjälpa till att tejpa”, konstaterar Malinda Flodman, pressansvarig på Trafikkontoret.

Ockerhyror för andrahandsboende

Över 90 procent av bostäderna som hyrs ut i andra hand i Stockholms innerstad hyrs ut till överhyror. I snitt tar uthyraren ut mer än den dubbla grundhyran. Det visar en kartläggning som Boverket gjort av andrahandsmarknaden. Ett rimligt påslag är, enligt praxis i hyresnämnden, mellan 5 och 15 procent.

Risk för ishalka

På E4:an norrgående vid Stora Wäsby kolliderade två bilar strax före klockan 6 på morgonen. En tredje bil tvingades väja och hamnade i diket. En person skadades och fördes till sjukhus.

Det är risk för halt väglag med sjunkande temperaturer och fuktiga vägbanor som fryser till. Så ta det försiktigt på vägarna. Och var ute i god tid, ni som ska ut och resa i juletider.

Snö och minusgrader

Idag blir det mest mulet och en del snöfall, främst i norra delarna av länet. Omkring 1-5 minusgrader, kallare i natt.

 

ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.