Våldtäktsförsök på kyrkogård i Stockholm

Våldtäktsförsöket skedde på S:t Johannes kyrkogård i Stockholm.
Våldtäktsförsöket skedde på S:t Johannes kyrkogård i Stockholm.
En man greps i natt misstänkt för ett våldtäktsförsök, två händelser påverkar trafiken och vädret i dag blir en gottepåse för alla som gillar omväxling. Här är fredagens morgonkoll från Mitt i.

 

morgonkollen balk nattens händelsenyhet

Våldtäktsförsök på kyrkogård

I natt blev en kvinna överfallen av en okänd man vid S:t Johannes kyrka i centrala Stockholm och utsattes för ett våldtäktsförsök, rapporterar SVT Stockholm.

Kvinnan uppgav ett signalement för polisen och en man i 40-årsåldern greps sedan i närheten misstänkt för våldtäktsförsöket.

 

morgonkollen balk läget i stockholmstrafiken

Stopp på Roslagsbanan

Det är stopp mellan Bällsta och Kragstalund. Orsaken är ett signalfel. Ersättningsbussar är beställda.

Trasig brunn på E4

På E4:an från trafikplats Lindvreten till Kungens kurva är en skyddsbil på plats på grund va en vägskada. Det är en trasig brunn som orsakar problem i höger körfält. Skadan uppstod under natten och beräknas vara åtgärdat kl 12 på fredagen. Tills dess är det risk för köer i trafiken.

 

morgonkollen balk dagens stockholmsväder

Aprilväder en marsfredag

Under fredagen ser det ut att bli ett riktigt aprilväder – från sol till snö på bara några timmar. En klar till halvklar morgon övergår i mulet och regn, och framåt kvällen väntas snöfall. Dagstemperaturen liggerp å mellan 2-5 grader och till kvällen någon minusgrad, enligt SMHI.