ANNONS

Vallokalerna öppnade – är det här första röstaren?

vallokal öppnade
Väljare på väg in vallokalen i Eiraskolan på Kungsholmen.
Nu är vallokalerna öppna och röstandet igång. Håller veligheten i sig för dig med? Keep calm och läs Mitt i:s sista minuten-guide för att se vad dina politiker vill med ditt närområde.
ANNONS

Klockan 08.00 imorse slog vallokalerna upp sina dörrar. Inför valet har många velat och om nattens sömn inte gjort tricket – eller om du legat sömnlös i beslutsångesten – så låt oss hjälpa till.

Ta en sista titt på vad partierna vill med ditt närområde i vår guide:

Våldtäkt i Österåker

Senaste veckorna har flera tjejer och kvinnor blivit överfallna bakifrån i Åkersberga och Täby av en man som försökt våldta dem, men räddats av förbipasserande. Polisen grep förra veckan en man misstänkt för brotten, men efter några dagar släpptes han och misstankarna avskrevs.

Strax efter klockan 04 i natt hände det igen – men den här gången fullbordades våldtäkten som skedde utomhus i Åkersberga. Brottsoffret är fört till sjukhus och platsen är avspärrad medan polisens tekniker undersöker platsen.

Maskerade yxrånare hotade vittnen

Vid 18.01 igår larmades polisen om ett rån vid Älvsjömässan. Det var flera maskerade män beväpnade med yxor som gjorde inbrott i en bil på parkeringen utanför och hotade vittnen på platsen

Efter rånet sprang yxmännen i riktning mot Åbyvägen och jagades under kvällen av polis med helikopter och ett stort antal patruller – ingen är ännu gripen.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.