ANNONS

Våren smygstartar i Stockholm

Vår liljeholmen sol vid Liljeholmsbron
Solen visade sig redan på måndagen, här från Liljeholmsbron.
Rån i Sundbyberg på tisdagskvällen, ojämställda utbetalningar i Sollentuna och det vackra vädret är morgonens nyheter i Stockholm. I övrigt en lugn natt och inga större störningar i trafiken.
ANNONS

Rån i Sundbyberg

En Kinakrog rånades i går kväll i Duvbo i Sundbyberg av två gärningsmän med pistolliknande föremål. Det var vid 21-tiden på kvällen och En gäst som försökte ingripa blev slagen men ska inte ha skadats allvarligt.

Gärningsmännen tros ha fått med sig kontanter och lämnade restaurangen springandes. Ingen har gripits och händelsen utreds som grovt rån.

Ojämställd utbetalning av bistånd

När familjer sökt bidrag i Sollentuna under hösten har två av tre utbetalningar gått till mannen istället för kvinnan, rapporterar P4 Stockholm. Enligt Sollentuna kommun ska man börja jobba för en mer jämställd utbetalning av pengarna, bland annat för att undvika att den ena parten i relationen tar kontroll över ekonomin.

Försmak av våren

Äntligen tittar solen fram! Morgonens regn och moln försvinner framåt dagen och ersätts av sol och flera plusgrader, upp till 5 grader och klarblå himmel. Västlig eller sydvästlig vind och lokalt hårda vindbyar, enligt SMHI.

Läget i trafiken

Ett pendeltåg från Kallhäll till Älvsjö är inställt på grund av personalbrist. Se sl.se för mer information om det påverkar kommande pendeltrafik.

Solna/Sundbyberg: Buss linje 113 trafikerar inte Jungfrudansen på grund av framkomlighetsproblem. Det gäller hållplatserna Jungfrudansen, Rödbetan, Biddlesborg och Skoga.

Ett fordonshaveri på E18/E20 i Roslagstunneln mot Norrtälje. Vänster körfält är blockerat av en bil. Väntas vara åtgärdat vid halv åtta på onsdagsmorgonen.

ANNONS
ANNONS
Mitt i:s nyhetsbrev

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev!

Få de bästa lokala nyheterna från Mitt i Stockholm direkt i din inkorg.

Här kan du anmäla dig till fler nyhetsbrev.

Något gick fel. Vänligen prova igen!

Tack! Vi har skickat en bekräftelse till din inkorg.